Mančestras "City" futbolisti negaidīti zaudē Ņūkāslas vienībai

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Pagājušās sezonas Anglijas čempione futbolā Mančestras "City" otrdien premjerlīgas mačā izbraukumā ar 1:2 (1:0) negaidīti piekāpās Ņūkāslas "United".

Mančestras vienībai šis mačs sākās lieliski, jo jau 24.sekundē rezultātu atklāja tās argentīniešu uzbrucējs Serhio Agvero, viņam tiekot pie 17.vārtiem sezonā.

Tomēr pēc tam Mančestras "City" zaudēja savu ritmu, kamēr pretinieki izmantoja viesu kļūdas. 66.minūtē Salomons Rondons panāca neizšķirtu, bet nepilnas 15 minūtes vēlāk pēc Fernandinju pārkāpa noteikumus savā soda laukumā, kā rezultātā Mets Ričijs ar "pendeles" palīdzību nodrošināja mājiniekiem uzvaru.

"Šī nebija mūsu labākā spēle. Sākām ar gūtiem vārtiem, tomēr pēc tam neieguvām tādu ritmu, lai mēs varētu uzspiest savu spēli," atzina Mančestras komandas galvenais treneris Žuzeps Gvardiola.

Šis zaudējums ietekmējis Mančestras komandas izredzes cīņā par premjerlīgas titulu. Ja "Liverpool" trešdien uzvarēs Lesteras "City", tās pārsvars pār tuvākajiem sekotājiem pieaugs jau līdz septiņiem punktiem.

Tikmēr no pirmā zaudējuma norvēģu speciālista Ūles Gunnara Sūlšēra vadībā otrdien izglābās Mančestras "United", kas savā laukumā nospēlēja 2:2 (0:0) ar "Burnley".

Pēc rupjas Mančestras komandas pussarga Andreasa Pereiras kļūdas savā laukuma pusē Ešlijs Bārnss 56.minūtē izvirzīja viesus vadībā, bet 81.minūtē rezultāts jau kļuva 2:0, kad pretuzbrukumā izcēlās Kriss Vuds.

Mančestras "United" gan izglābās no zaudējuma, jo pēc liela spiediena Pols Pogbā 87.minūtē realizēja 11 metru soda sitienu, bet kompensācijas laikā pēc stūra sitiena neizšķirtu panāca zviedru aizsargs Viktors Lindelēfs.

"Šī atspēlēšanās bija kas brīnišķīgs. Bieži runāts par to, kā šie spēlētāji rīkotos, nonākdami iedzinējos, bet viņu atbilde bija fantastiska," norādīja Sūlšērs.

Pirms tam Mančestras komanda bija uzvarējusi visās sešās premjerlīgas spēlēs, kamēr to vadījis Sūlšērs.

Tikmēr emocionālu piemiņas brīdi pirms mača ar Londonas "Arsenal" noturēja Kārdifas "City". Neliela lidmašīna ar šīs vienības nesen iegādāto futbolistu Emiliano Salu ir bezvēsts pazudusi, un viņš kopā ar pilotu tiek uzskatīti par mirušiem.

Pirms šīs spēles futbolisti iznāca ar dzeltenām narcisēm rokās, kā arī vienu minūti Salam tika veltīti aplausi, bet mačā "Arsenal" savā laukumā guva uzvaru ar 2:1 (0:0).

Premjerlīgas kopvērtējumā vadībā ar 60 punktiem 23 spēlēs atrodas "Liverpool", kamēr 56 punkti 24 mačos ir Mančestras "City" kontā. Ar 51 punktu 23 cīņās seko Totenhemas "Hotspur", kamēr pa 47 punktiem iekrājušas Londonas komandas "Chelsea" un "Arsenal". Pirmo sešinieku ar 45 punktiem tikmēr noslēdz Mančestras "United".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu