Marsiāls pagarinājis līgumu ar Mančestras "United"

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Franču uzbrucējs Antonī Marsiāls pagarinājis līgumu ar titulēto Anglijas futbola klubu Mančestras "United".

Abas puses panākušas vienošanos līdz 2024.gadam.

Pašlaik 23 gadus vecais Marsiāls uz Mančestru pārcēlās 2015.gadā, kad tika iegādāts no Francijas kluba "Monaco". Pa šo laiku viņš visu turnīru ietvaros 162 spēlēs guvis 46 vārtus, lai gan tā arī nav ticis pie stabilas lomas komandā, regulāri laukumā dodoties uz maiņu.

"Es mīlu šeit pavadīto laiku. Jau no pirmās dienas esmu bijis laipni gaidīts Mančestras "United" ģimenē un esmu ļoti priecīgs par fanu sniegto mīlestību. Viņi turpina pārsteigt ar savu lielisko atbalstu," pēc līguma pagarināšanas teica Marsiāls. "Tāpat gribu pateikties komandas pagaidu galvenajam trenerim Ūlem Gunnaram Sūlšēram, kurš kopā ar saviem palīgiem ir man noticējis un palīdzējis sasniegt nākamo līmeni manā spēlē."

Arī Sūlšērs pauda prieku, ka Marsiāls pagarinājis līgumu ar klubu.

"Marsiāls ir apdāvināts futbolists, ar ko prieks strādāt ir jebkuram trenerim. Viņam ir lieliska sapratne un liels talants, lai arī viņš vēl ir jauns vīrietis. Antonī sagaida lieliska nākotne," uzskata norvēģu speciālists.

Marsiāls aizvadījis arī 18 spēles Francijas izlasē, gūstot vienus vārtus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu