Kivlenieks pēc trīs vārtu ielaišanas tiek nomainīts AHL mačā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no personiskā arhīva

Mača pirmajā daļā ielaižot trīs vārtus, latviešu vārtsargs Matīss Edmunds Kivlenieks svētdien tika nomainīts Amerikas Hokeja līgas (AHL) regulārā čempionāta spēlē.

Tikmēr Kivlenieka pārstāvētā Klīvlendas "Monsters" komanda savā laukumā ar rezultātu 3:4 (1:2, 1:1, 1:0, 0:1) pagarinājumā piekāpās Bingemtonas "Devils" hokejistiem.

Latviešu vārtsargs iesāka šo maču, tomēr 25 minūšu laikā viņš ielaida trīs no septiņiem pretinieku vārtiem un tika nomainīts. Kivlenieka vietā stājās Žans Fransuā Berubē, kurš turpinājumā tika galā ar 16 no 17 metieniem.

Šosezon Kivlenieks 14 spēlēs savos vārtos caurmērā ielaidis 3,71 ripu un atvairījis 87,3% metienu.

Ārpus pieteikuma sestdien palika aizsargs Kristofers Bindulis, kura pārstāvētā Hēršijas "Bears" savā laukumā ar 2:1 (1:0, 1:1, 0:0) uzvarēja Šarlotas "Checkers".

Atlantijas divīzijas kopvērtējumā piektajā pozīcijā ar 55 punktiem 49 cīņās ir Hēršijas "Bears", kurai ar 53 punktiem 49 spēlēs seko Vilksbāres/Skrentonas "Penguins", kuras rindās lielāko daļu šīs sezonas spēlējis nu jau uz Nacionālo hokeja līgu (NHL) izsauktais uzbrucējs Teodors Bļugers.

Tikmēr Ziemeļu divīzijā piektā ar 53 punktiem 52 mačos ir Belevilas "Senators", kas spēlē bez sava līdera Rūdolfa Balcera, kurš šajā sezonas nogrieznī arī izsaukts uz NHL. Savukārt septītā ar 50 punktiem 49 spēlēs ir Klīvlendas "Monsters", bet pēdējo - astoto - vietu ar 46 punktiem 49 cīņās ieņem uzbrucēja Ņikitas Jevpalova pārstāvēto Lavālas "Rocket".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu