"Raptors" basketbolisti principiālā duelī pārspēj "Celtics"

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Toronto "Raptors" otrdien principiālā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Austrumu konferences vadošo komandu duelī savā laukumā ar rezultātu 118:95 (30:32, 36:13, 29:23, 23:27) uzvarēja Bostonas "Celtics".

"Raptors" komandas sastāvā 25 punktus iemeta Paskāls Sjakams, kamēr Kavai Lenards pievienoja 21 punktu.

Savukārt "Celtics" rindās rezultatīvākais ar 17 punktiem bija Markuss Moriss, kamēr komandas lielākā zvaigzne Kairijs Ērvings spēja gūt tikai septiņus punktus. Tiesa, Bostonas vienība aizvadīja neveiksmīgu maču, tai piedzīvojot trešo zaudējumu pēc kārtas.

"Celtics" galvenais treneris Breds Stīvenss pēc mača atzina, ka viņa vadītā komanda otrdien tika apspēlēta katrā aspektā.

"Mēs vienkārši nebijām vienoti, pilnībā nebijām. Iepriekšējos gados tādi bijām. Esmu pārliecināts, ka tiksim galā ar šo situāciju, tomēr šobrīd tas notiek lēnāk nekā plānots," tikmēr teica "Celtics" aizsargs Markuss Smārts, kura pārstāvētā komanda Austrumu konferences kopvērtējumā ir piektā, lai gan pirms sezonas tika prognozēts, ka tā cīnīsies par pirmo pozīciju.

Citā mačā otrdien gandrīz ar kārtējo "triple-double" gandrīz izcēlās serbs Nikola Jokičs, kura pārstāvētā Denveras "Nuggets" savā laukumā ar 121:112 (29:26, 35:25, 27:27, 30:34) pārspēja Oklahomasitijas "Thunder".

Jokičs komandas uzvaru kaldināja ar 36 punktiem, deviņām atlēkušajām bumbām un desmit rezultatīvām piespēlēm.

Tikmēr "Thunder" šis bija trešais zaudējums pēdējo četru maču laikā. Rezultatīvākais viesiem ar 25 punktiem bija Pols Džordžs, kamēr Rasels Vestbruks pievienoja 22 punktus, 14 atlēkušās bumbas un deviņas rezultatīvas piespēles.

Savukārt jau trešo uzvaru pēdējo četru maču laikā guva viena no līgas vājākajām komandām Ņujorkas "Knicks", kas savā laukumā ar rezultātu 108:103 (20:34, 36:27, 22:29, 30:13) pārspēja Orlando "Magic". Uzvarētājiem Emanuels Mudiejs iemeta 19 punktus.

Austrumu konferences un visas līgas līderpozīcijā ar 46 uzvarām 60 cīņās ir Milvoki "Bucks", kam ar 45 panākumiem 62 spēlēs seko Toronto "Raptors". Tikmēr Rodiona Kuruca pārstāvētā Bruklinas "Nets" ar 32 uzvarām 62 spēlēs ir sestajā vietā.

Rietumu konferencē vadībā ar 43 panākumiem 60 mačos ir čempione Goldensteitas "Warriors", kurai ar 42 uzvarām 60 cīņās seko Denveras "Nuggets". Savukārt Dāvja Bertāna pārstāvētā Sanantonio "Spurs" 62 spēlēs guvusi 33 uzvaras, kas tai dod astoto vietu, bet Kristapa Porziņģa pārstāvētā Dalasas "Mavericks" ar 26 panākumiem 60 cīņās ir 13.pozīcijā

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu