"Ja es atbrīvošos, tā būs maģija, ja noslīkšu - traģēdija!" Atrasts indiešu burvju mākslinieka līķis

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Indijas policijas pārstāvji pirmdien, 17. jūnijā, apstiprināja, ka burvju mākslinieks pēc neveiksmīga trika ir noslīcis. Viņa līķis tika izskalots apmēram kilometru no negadījuma vietas.

Čančals Lahiri pazuda svētdien, 16. jūnijā. 42 gadu veco burvju mākslinieku ar prāmi nogādāja Hugli upes platākajā daļā. Tur viņš tika iegremdēts ūdenī ar piekaramajām atslēgām aizslēgtā būrī. Burvju mākslinieka rokas un kājas bija sasietas ar ķēdēm un virvēm, kā arī viņa acis bija aizklātas ar apsēju.

"Ja es atbrīvošos, tā būs maģija, bet, ja es noslīkšu, tā būs traģēdija," vīrietis paziņoja pirms trika.

» Indiešu burvju mākslinieks, iespējams, noslīcis, mēģinot atkārtot Hudīni stila triku

Mākslinieka ģimene un skatītāji triku vēroja no laivas vai upes krasta. Skatītāju vidū esot sākusies panika, kad Lahiri neparādījās virs ūdens aptuveni 10 minūtes pēc trika uzākšanas.

Policijas pārstāvji informēja, ka nebija veikti drošības pasākumi, gadījumā ja triks noiet greizi. Burvju mākslinieks bija sazinājies ar varas pārstāvjiem, lai saņemtu atļauju trika veikšanai, tomēr viņš nebija minējis, kāds tieši tas būs.

Indijas burvju mākslinieku brālības Ņūdeli prezidents sacīja, ka Lahiri iepriekš triku izpildījis veiksmīgi vismaz duci reižu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu