Deviņu cilvēku ģimene, kurā ir divas grūtnieces un bārenis, postošā ugunsgrēkā Valkā zaudē mājas (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AFP/SCANPIX

Kāda kupla deviņu cilvēku ģimene pirmdien, 29. jūlijā, palikusi bez pajumtes, kad ugunsgrēks nopostījis viņu mājas, vēsta LNT raidījums "Degpunktā".

Ģimene mājās Valkas pievārtē dzīvo jau vairākas desmitgades. Kuplajā saimē gaidāms pieaugums, jo saimnieku drīzumā meitai un vedeklai gaidāmas atvases. Gimene patvērumu devusi arī kādam bārenim no pansionāta. Diemžēl arī viņam drīz nebūs, kur palikt, ja neizdosies namu glābt.

Saimniece sacīja, ka ģimeni pasargājis kāds augstāks spēks. Kad liesmas sāka izplatīties, viens no mazuļiem gulēja augšstāvā un mamma knapi paspēja ieskriet mazajam pakaļ.

Māja aizdegusies vecās elektroinstalācijas dēļ, taču pārslodze ēkā nav bijuši. "Paši vien esam vainīgi," sacīja ģimenes galva.

Saime saka paldies sociālajam dienestam, kas jau sniedzis lielu atbalstu. pateicības vārdi tiek sūtīti arī radiem, draugiem un svešiniekiem, kas bez nedomājot jau metušies talkā. Tagad gan daudz kas būs atkarīgs no pašu gribasspēka, bet motivācijas netrūkst, sacīja saimnieks.

Šobrīd ģimenes vecākie nakšņo teltīs, bet meita un vedekla dzīvoklī, ko uz laiku ierādījis pagasts. Ģimene ir pārliecināta - viss nokārtosies, ja vien paši viens otru sapurinās.

Lai palīdzētu ģimenei, ziedot iespējams šeit.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu