Pirmdien uz robežas aizturēti divi meklēšanā esoši Latvijas valstspiederīgie

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Ieva Čīka/LETA

Pirmdien, 5. augustā, Valsts robežsardzes amatpersonas uz ārējām robežām un valsts iekšienē kopumā konstatēja 40 likumpārkāpējus, tai skaitā divus Latvijas valstspiederīgos, kas bija izsludināti meklēšanā, liecina Valsts robežsardzes publicētā informācija.

Rīgas Pasažieru ostā un Lidostas "Rīga" robežkontroles punktā konstatēts viens no Zviedrijas ieceļojošs Latvijas nepilsonis un viens no Dublinas ieceļojošs Latvijas pilsonis, kuri atrodas policijas meklēšanā. 1990. un 1980. gadā dzimuši vīrieši aizturēti un nodoti Valsts policijas amatpersonām.

Savukārt izceļošana liegta vienam cilvēkam. Lidostas "Rīga" robežkontroles punktā konstatēts nepilngadīgs Latvijas pilsonis, kuram nebija otra vecāka notariāli apliecinātas pilnvaras bērna izceļošanai no valsts. Personai liegta izceļošana no valsts.

Ieceļošana Latvijā liegta diviem ārzemniekiem. Pāternieku robežkontroles punktā ieceļošana Latvijā liegta vienam Baltkrievijas pilsonim, jo ārzemniekam nebija derīgas vīzas vai uzturēšanās atļaujas, savukārt Pededzes robežkontroles punktā ieceļošana Latvijā liegta vienai Krievijas pilsonei, jo ārzemniecei nebija derīgas veselības apdrošināšanas polises. Personas atgrieztas uz izceļošanas valsti.

Konstatēts arī viens ārzemnieks ar viltotiem dokumentiem. Terehovas robežkontroles punktā konstatēts viens ar automašīnu no Latvijas izceļojošs Kirgizstānas pilsonis, kurš uzrādīja viltotu Slovākijas transportlīdzekļa reģistrācijas apliecību. Par viltotu dokumentu izmantošanu uzsākts kriminālprocess. Kriminālprocesa ietvaros viltotais dokuments izņemts.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu