Vīrietis kafejnīcā Zolitūdē dienas vidū izdara pašnāvību (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Pixabay

Pirmdien, 12. augustā, Zolitūdē kādā diennakts bārā ap pusdienlaiku iegriezies kāds pusmūža vīrietis. Viņš kādu brīdi pakavējies pie galdiņiem un tad izdarījis ko šausminošu - izvilcis šaujamieroci un padarījis sev galu, kamēr telpās joprojām atradās kafejnīcas darbinieces, vēsta LNT raidījums "Degpunktā".

Diennakts kafejnīca atrodas starp vairākām daudzdzīvokļu mājām, tāpēc vietējie iedzīvotāji to labi pazīst - daudzi šeit mēdz iegriezties gan paēst, gan iedzert. Pirmdien ap plkst. 13. pie kafejnīcas sākusies rosība - ieradušies gan policisti, kas ilgi dežurēja pie kafejnīcas durvīm, gan ātrās palīdzības brigāde.

Kāda sieviete, kas ik dienas strādā blakus kafejnīcai, devusies izprašņāt likumsargus, lai uzzinātu, kas noticis.

"Es policistiem prasīju - kas šeit noticis? Viņi teica, ka tur nošāvies vīrietis," notikumus atstāsta sieviete.

Vietējie stāsta, ka mediķi notikuma vietā neuzkavējās ilgi, jo mirušajam nekādi nespēja palīdzēt. Sākotnēji nebija skaidrs, vai vīrietis gājis bojā no kāda pāridarītāja rokas, vai atņēmis dzīvību sev pats, taču drīz vien noskaidrojies, ka aizgājējs izdarījis pašnāvību.

Likumsargi stāsta, ka, aptaujājot kafejnīcas darbinieces, noskaidrojies - vīrietim patiešām neviens nav uzbrucis un arī aizdomās turamo par slepkavību pagaidām nav. Nozīmētajās ekspertīzēs tiks noskaidrota arī izmantotā šaujamieroča marka, modelis un marķējums.

Lai noskaidrotu precīzus notikušā apstākļus, kā šādos gadījumos ierasts, ir sākts kriminālprocess pēc krimināllikuma 13. nodaļas, tātad par noziedzīgiem nodarījumiem pret personas veselību.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu