Sestdienas horoskops: 17. augusts

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: EPA - AFI

Horoskops sestdienai, 17. augustam.

AUNS Tavs dienas uzdevums - panākt sevī pēc iespējas izteiktāku garīgo līdzsvaru, neļauties iespējami krasajām garastāvokļa svārstībām. Saskarsmē ar otro pusīti centies akcentēt kopīgās intereses.

VĒRSIS Šodien labāk ļauties mierīgai atpūtai ģimenes lokā, aizmirst par ikdienas nebūšanām. Vari kopā ar atvasītēm pievērsties sportam, savukārt vakarā izbaudīt vakariņas sveču gaismā, mīļotā cilvēka sabiedrībā.

DVĪŅI Nekāda lielā laiskošanās tev nesanāks, jo nedēļas laikā būs sakrājušies nepadarītie darbi, kuri nu prasīs tavu uzmanību. Laulātais savu iespēju robežās centīsies atvieglot tavas pūles.

VĒZIS Pēc nedēļas laikā aizvadītā darba maratona tev vajadzēs zināmu mirkli, lai pilnībā atslēgtos un ļautos kam tīkamākam. Ja vēlies mazināt iekšējo emocionālo spriedzi, droši vari pievērsties sportiskām aktivitātēm.

LAUVA Saskarsmē ar jaunāko paaudzi tev neklāsies viegli, jo nespēsi īsti uztvert atvasīšu domu gājienu, uzskatīsi to par pārlieku gaisīgu, virspusīgu. Galvenais, nekļūsti pārlieku stigrs, uzstājīgs.

JAUNAVA Tava neizsīkstošā zinātkāre, tieksme pēc jauniem apvāršņiem nesnaudīs arī šodien. Pilnīgi iespējams, ka daļu brīvdienas pavadīsi studējot sev interesējošo literatūru. Vakarā gan atrodi laiku mīļotajam.

SVARI Tu un mīļotais cilvēks šodien varat ieslīgt ilgās diskusijās, kuram un par ko īsti ir taisnība. Taču zvaigznes no šāda verbālā cīniņa iesaka atturēties un labāk veltīt uzmanību romantiskās dzirksts uzturēšanai.

SKORPIONS Labprāt pavadīsi laiku savā nodabā, nesteidzīgi prātā pārcilājot piedzīvoto un plānojot nākotnes ieceres. Vakarpusē draugi, paziņas var izvilkt tevi ārpus mājas, par ko būsi viņiem pateicīgs.

STRĒLNIEKS Tev liksies svarīgi pārdomāt šonedēļ sasniegto un saprast, vai esi patiesi apmierināts ar to. Der apzināties, ka šobrīd vari kļūt pārlieku paškritisks, tādējādi vairot neobjektīva viedokļa iznākumu.

MEŽĀZIS Dodoties uz veikalu, atceries zelta teicienu – skopais maksā divreiz! Un patiesi, šobrīd pārmērīgs taupīgums noteikti neatmaksāsies. Kopdzīvē ar otro pusīti pratīsi iepriecināt, pārsteigt partneri.

ŪDENSVĪRS Modīsies labā garastāvoklī, kurš tevi pavadīs visas dienas garumā. Nav izslēgts, neformālā gaisotnē tiksies ar jaunajiem sadarbības partneriem, lai rūpīgāk apspriestu topošā projekta aprises.

ZIVIS Vari droši ļauties vēlmei nedaudz paslinkot, izdabāt kādai no savām gastronomiskajām iegribām. Saskarsmē ar jaunāko paaudzi nekļūsti pārlieku piekāpīgs, saglabā zināmu stingrību, nelokāmību.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu