Sestdienas horoskops: 24. augusts

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Pexels

Horoskops sestdienai, 24. augustam.

AUNS Brīvdienas iesāksi uz jautras nots. Nav izslēgts, būsi gatavs uzņemties namatēva vai namamātes funkcijas un uzaicināt pie sevis kuplu ciemiņu skaitu. Pratīsi sagādāt tīkamus brīžus gan sev, gan viesiem.

VĒRSIS Būs pagrūti atslēgties no ikdienas rutīnas, domas klejos par un ap darba lietām. Taču atvasītes un arī mīļotais cilvēks pratīs izsist tevi no šī ritma un pievērst daudz tīkamākām, atmiņā paliekošākām lietām.

DVĪŅI Daudz nedomājot, sakravāsi ceļa somu un dosies nelielā izbraucienā. Saskarsmē ar apkārtējiem ātri radīsi kopīgu valodu. Nebūs nekāds brīnums, ka paplašināsi savu domubiedru loku.

VĒZIS Var rasties domstarpības ar mājiniekiem, it sevišķi, ja runa būs par naudas lietām. Centies savu pozīciju paust pēc iespējas mierīgāk, lielāku akcentu liekot uz pārdomātu argumentāciju.

LAUVA Lai gan plānus šodienai būsi sastādījis jau sen, taču apstākļi var likt pilnībā mainīt cerēto kārtību. Kādam Lauvas zīmes pārstāvim var nākties pievērsties nelieliem mājokļa remonta darbiem.

JAUNAVA Saskarsmē ar otro pusīti viss būs atkarīgs no tavas spējas būt atklātam, emocionāli atraisītam. Ja pamani kādu nepilnību partnerī, nesteidzies par to uzreiz likt manīt, esi diplomātiskāks, iejūtīgāks.

SVARI Neatliec radošo ideju īstenošanu uz vēlāku laiku, jo šobrīd tava fantāzija un enerģiskums būs savā pilnbriedā. Kaislības, kuras piedzīvosi kopdzīvē ar mīļoto, tikai veicinās tavas mākslinieciskās izpausmes.

SKORPIONS Tevī vēl būs daudz enerģijas, kuru labprāt pielietosi vai nu saimnieciskajos darbos vai arī piekopjot sportiskas aktivitātes. Kontaktējoties ar atvasītēm, nekļūsti pārlieku stingrs, prasīgs.

STRĒLNIEKS Pat nedomāsi taupīt naudu tīkamai izklaidei. Un patiesi, būsi gana daudz strādājis, lai tagad varētu izbaudīt tieši to, ko sirds kāro. Arī otrā pusīte visticamāk būs noskaņota uz piedzīvojumu viļņa.

MEŽĀZIS Emocionālā ziņā nedaudz sarežģīta diena. Būs grūti izprast savas vēlmes, līdz ar ko veidot saskanīgu komunikāciju ar tuviniekiem. Varbūt ir vērts laiku pavadīt vienatnē, tikt galā ar iekšējām pretrunām.

ŪDENSVĪRS Tevi aizraus viss ar mākslu, dzīves radošo pusi saistītais. Ja vēl spēsi atrast līdzīgi domājošo kompāniju, jutīsies patiesi gandarīts. Mīlas frontē sevi var apliecināt jauns kaislību vilnis.

ZIVIS Ja nezini, kā rīkoties konkrētā gadījumā, droši seko līdzi mājinieku ieteikumiem! Šobrīd nevajadzētu plānot tālus braucienus vai lielākus pirkumus. Labāk koncentrē uzmanību laulības dzīvei, atvasītēm.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu