Otrdienas horoskops: 17. septembris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Horoskops otrdienai, 17. septembrim.

AUNS Tu tiksi ierauts notikumu virpulī. Pilnīgi iespējams, organizēsi kādu izklaides pasākumu vai piedalīsies uzņēmuma organizētajā prezentācijā. Šodien nevajadzētu iesaistīties politiskās diskusijās.

VĒRSIS Ja jutīsi, ka kolektīvā negūsti vajadzīgo atbalstu, atsaucību, ierausies sevī un mēģināsi ar visu tikt galā paša spēkiem. Nav izslēgts, ka palīdzīgu roku var sniegt, kāds no radinieku loka.

DVĪŅI Labvēlīgs brīdis profesionālas dabas jautājumu risināšanai. Spēsi ātri pielāgoties situācijai, rast nestandarta piegājienu ikdienišķām problēmām, kas ļaus daudz veiksmīgāk tās novērst.

VĒZIS Daudz kas būs atkarīgs no tā, cik apmierināts ar dzīvi jūties. Ja tevi nomocīs, kāds privātas dabas problēmas, psiholoģisks diskomforts, tikt galā ar darba lietam var būt daudz grūtāk, taču ne neiespējami!

LAUVA Zvaigznes iesaka rūpīgāk sekot līdzi juridiskajām niansēm! Parakstot visa veida līgumus, kā nākas iepriekš izstudē tos un pie nepieciešamības, lūdz profesionāļa palīdzību!

JAUNAVA Alksi pēc mierīgas, nesteidzīgas darba dienas, taču patiesībā tevi sagaida saspringta gaisotne un gana daudz pārbaudījumu. Mierini sevi ar domu, ka pienācīgi atpūsties tu noteikti vēl paspēsi!

SVARI Tu pārsteigsi līdzgaitniekus ar savu izsmalcināto, šarmanto izturēšanos, spēju radīt radošu un pacilājošu gaisotni. Dienas otrajā pusē var nākties kārtot ar mantojumiem, tieslietām saistīto.

SKORPIONS Tava dzīve šobrīd var atgādināt spraigu teātra izrādi, kurā lomas būs atvēlētas gan taviem kolēģiem, priekšniecībai, domubiedriem un protams, tev! Pielūko vienīgi, lai situāciju nekļūst pārlieku nokaitēta.

STRĒLNIEKS Var aktualizēties saikne ar ārzemēm, sadarbības partneriem. Taču vienlaikus jābūt piesardzīgam, nopietnākas pārrunas vajadzētu veikt tikai ar labi zināmiem, pārbaudītiem cilvēkiem.

MEŽĀZIS Būsi pilnībā apmierināts ar savu darbarūķa statusu. Pūlēsies vaiga sviedros, taču skaidri zināsi, kam tas viss tiek darīts! Dienas izskaņā patīkamu pārsteigumu var sagādāt otrā pusīte.

ŪDENSVĪRS Varbūt nedaudz novirzīsi malā darba jautājumus un pievērsīsies sava mājokļa labiekārtošanai. Mīļotais cilvēks labprāt sniegs tev praktisku atbalstu, iedrošinās ar savām idejām.

ZIVIS Tevī neapšaubāmi vadīs emocijas un tu gribēsi runāt par to praktiski bez apstājas. Galvenais, nesāc pārlieku noslogot kolēģus ar privātām lietām, citādi ātri vari savā virzienā dzirdēt kādu asāku vārdu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu