"Knicks" debitants vēlas atriebties Porziņģim (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
R.Dž. Barets
R.Dž. Barets Foto: AP/Scanpix

Šī gada Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) draftā Ņujorkas "Knicks" ar trešo numuru izvēlējās kanādiešu spēlētāju R.Dž Baretu. Jaunais spēlētājs vēl nav aizvadījis nevienu spēli līgā, bet jau ir pārliecības pilns un gatavo atriebību Kristapam Porziņģim, vēsta "Bleacher report".

Barets, sadarabībā ar “Bleacher report”, sniedza atbildes uz vairākiem fanu jautājumiem saistībā ar jauno sezonu un NBA kopumā. Viens no šiem jautājumiem mudināja jauno kanādieti nosaukt spēlētāju, kam viņš vēlētos pārdankot pāri.

"Es zinu, kuru spēlētāju es šeit gribētu pieminēt, bet to nedarīšu. Tāpēc, lai iet Porziņģis."

Šādus jaunā spēlētāja izteikumus var tulkot kā centienus izpatikt Ņujorkas publikai, jo Porziņģa aiziešana no basketbola Mekas nebija pati gludākā, līdz ar to mūsu basketbolists jaunajā sezonā būs viens no galvenajiem "Knicks" fanu ienaidniekiem.

Liepājnieku 2015. gadā "Knicks" izvēlējās ar 4. numuru un, pēc veiksmīgi aizvadītas debijas sezonas, spēka uzbrucējs turpināja strauji progresēt, jau savā trešajā sezonā iekļūstot Visu Zvaigžņu spēles pieteikumā. Diemžēl, dalību šajā notikumā liedza smagā krustenisko saišu trauma. Porziņģa rehabilitācijas process izvērtās ilgs un notikumiem bagāts, kā rezultātā sekoja dažādas nesaskaņas ar "Knicks" vadību un maiņa uz Dalasas "Mavericks".

Barets pirms pieteikšanās NBA draftam aizvadīja vienu sezonu koledžu basketbolā (NCAA), kur, pārstāvot Djūkas "Blue Devils", vidēji spēlē izcēlās ar 22,6 punktiem, 7,6 atlēkušajām bumbām un 4,3 rezultatīvām piespēlēm.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu