Vai tuvojas neveiksmes? Pāvels Globa atklāj, kurus Zodiaka pārstāvjus gaida smags oktobris (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Pāvels Globa. Ilustratīvs attēls.
Pāvels Globa. Ilustratīvs attēls. Foto: vk.com/globainstitut

Slavenais Krievijas astrologs Pāvels Globa ir pavēstījis par Zodiaka zīmēm, kuru pārstāvjiem 2019. gada oktobrī būtu jābūt īpaši piesardzīgiem - viņus šajā mēnesī gaida grūtības un var nomākt grūtsirdība.

Vērsis

Šīs zemes stihijas pārstāvjiem nākamais mēnesis nesīs diezgan smagus sarežģījumus, galvenokārt attiecībās ar ģimeni un tuviniekiem. Pāvels Globa Vēršiem iesaka šajā mēnesī koncentrēties uz iespējamo konfliktu novēršanu un atrisināšanu. Pats galvenais - nereaģēt agresīvi un būt saudzīgiem pret savu otro pusīti. Šis mēnesis būs kā radīts tam, lai kārtīgi apdomātu savas vēlmes un apspriestu tās ar tuviniekiem.

Lauva

Īpaši nepatīkams 2019. gada oktobris izvērtīsies arī Lauvas zīmes pārstāvjiem - šis mēnesis, pēc Pāvela Globas domām, būs īpaši nejauks. Šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem gaidāmi smagi strīdi ar tuviniekiem, kā arī iespējamas nopietnas problēmas darbā. Astrologs Lauvām iesaka būt īpaši pacietīgiem - ar laiku kļūs labāk.

Jaunava

Pāvels Globa brīdina, ka šīs Zodiaka zīmes pārstāvjus 2019. gada oktobrī var gaidīt attiecību izjukšana. Astrologs uzsver, ka būs visi priekšnosacījumi lielām problēmām personīgās dzīves sfērā. Šajā laikā ir jābūt īpaši mierīgiem un jāmēģina mācīties no savām kļūdām, kā arī jābūt pielaidīgākiem, kā parasti. Iespējams arī straujš spēku zudums un nomākts garastāvoklis.

Ūdensvīrs

Šīs ekspresīvās un oriģinālās Zodiaka zīmes pārstāvjus oktobrī var piemeklēt grūtsirdība un spēcīgas melanholijas lēkmes. Šie cilvēki bieži jutīsies atsvešināti vai arī ļoti viegli nokaitināmi. Astrologs šajā mēnesī īpaši iesaka atturēties no svarīgu lēmumu pieņemšanas un vairāk atpūsties.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu