Smēķē, tualetē kliedz un sit pa sēdekļiem. ASV lidmašīna spiesta nosēsties neadekvāta pasažiera dēļ (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: EPA/Scanpix

Lidsabiedrības "American Airlines" pasažieri un apkalpe piedzīvojuši izbīli, kad kādam reisam vajadzēja veikt neparedzētu nosēšanos neadekvāta pasažiera uzvedības dēļ, vēsta CNN.

Lidmašīna pacēlās Fīniksā un devās uz Mineapolisu pagājušās nedēļas piektdienā, 20. septembrī. Kāds pasažieris aptuveni stundu pēc pacelšanās sāka kļūt neadekvāts.

Džimijs Dikijs, kurš lidmašīnā devās uz sanāksmi, CNN atklāj, ka vīrietis pēkšņi esot sācis kliegt un draudēt citiem pasažieriem. "Viņš sāka sist pa priekšējo sēdekli un pārbiedēja tajā sēdošo sievieti, kura sāka kliegt," stāsta Dikijs.

Vienā brīdī neadekvātais vīrietis devies uz lidmašīnas tualeti un sācis tur smēķēt. Arī tur viņš kliedzis: "Jūs visi esat piečakarēti!"

Daži citi pasažieri stāvēja sardzē un bija gatavi vīrieti arī fiziski savaldīt, ja tas būtu nepieciešams.

Džimijs stāsta, ka lidojums tika novirzīts aptuveni 20 minūtes pēc incidenta sākuma. Lidmašīna piezemējās Denverā un vīrietis tika nogādāts policijā.

Policijas pārstāvji atklāj, ka pēc lidmašīnas neparedzētās nosēšanās un agresīvā pasažiera nogādāšanas uz zemes, tā atgriezās gaisā un nokļuva galamērķī.

"Turpmākais lidojums bija klusākais, kādā esmu bijis. Liekas, ka neviens nepateica pat vārdu," atklāj Dikijs.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu