Izbeigts kriminālprocess Sarkandaugavā no astotā stāva izkritušās sievietes lietā (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ēkas Sarkandaugavā. Ilustratīvs attēls.
Ēkas Sarkandaugavā. Ilustratīvs attēls. Foto: LETA

Pagājušogad maijā Sarkandaugavā no astotā stāva loga izkrita kāda maza bērna māmiņa un notikuma vietā gāja bojā. Aizdomās turēti divi Indijas pilsoņi, vēsta raidījums "Degpunktā". 

Par notikušo nekavējoties tika uzsākts kriminālprocess. Par aizdomās turamajiem tika atzīti divi Indijas pilsoņi, kas notikuma brīdī atradās sievietes dzīvoklī.

Kaimiņi ziņoja, ka sievietei bijušas attiecības ar vienu no Indijas pilsoņiem un starp pāri tovakar izcēlies konflikts. Pieļauta iespēja, ka māmiņa ļaunprātīgi izgrūsta pa logu jeb nogalināta. Tie, kas traģēdiju redzēja, apgalvoja pretējo – vīrietis izmisīgi centās draudzeni glābt, taču tas neizdevās.

Pagājušajā nedēļā policijas uzsāktais kriminālprocess tika izbeigts, un abi brāļi tika atzīti par nevainīgiem. Ārzemniekiem tika atcelti arī piemērotie drošības līdzekļi. Prokuratūra policistu lēmumam piekrita.

“Slepkavības faktu nebija iespējams pierādīt šī kriminālprocesa ietvaros. Ir veiktas visas izmeklēšanas darbības un pārbaudīti visi pierādījumi, kas uz to brīdi bija iegūti. Konstatēts, ka vairāk neko papildus nevar iegūt. Šo personu vainu arī nav iespējams pierādīt kriminālprocesā, tāpēc arī kriminālprocess ir izbeigts,” skaidro Ģenerālprokuratūras preses sekretāre Laura Majevska.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu