"Vai nodzīvošu līdz 30?" Nurmagomedovs publicē emocionālu "Instagram" ierakstu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Habibs Nurmagomedovs
Habibs Nurmagomedovs Foto: AFP/LETA

Habibs Nurmagomedovs ir kļuvis par vienu no vadošajiem jaukto cīņas mākslu (MMA) cīkstoņiem visā Pasaulē. Lai nokļūtu līdz virsotnei, cīkstonim nācies piedzīvot daudz. Savā "Instagram" kontā Nurmagoimedovs publicēja rakstu, kur atminās, kā kādreiz šaubījies par to, cik ilgi viņš dzīvos.

Nurmagomedovs ir viens no piezemētākajiem cīkstoņiem UFC. Sportists neizceļas ar skaļiem apvainojumiem, vai skandalozām darbībām ārpus oktagona. Savā "instagram" kontā cīkstonis padalījās ar aizkustinošu ierakstu par savu bērnību.

Krievu cīkstonis publicēja bildi ar sevi pusaudža gados, kuras aprakstā atminējās daļu no savas pagātnes: "Jūs pat nevarat iedomāties, kas šajā mirklī notiek manā galvā. Bet par vienu es šajā vecumā aizdomājos bieži. Vai es nodzīvošu līdz 30?"

"Nezinu, kāpēc, bet šī doma mani bieži piemeklēja," turpina Nurmagomedovs.

Krievu cīkstonis savā profesionālajā karjerā zaudējumu vēl nav piedzīvojis, uzvarot visās 28 cīņās. Septembra sākumā cīkstonis aizstāvēja vielgā svara čempiona titulu pret Amerikāni Dastinu Porjē. Tiek spekulēts, ka nākošo cīņu Nurmagomedovs aizvadīs pret Toniju Fergusonu.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu