Rīgā sieva sadur vīru, viņš atdara ar to pašu

Noskaties sižetu!
Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nazis nozieguma vietā. Ilustratīvs attēls.
Nazis nozieguma vietā. Ilustratīvs attēls. Foto: AFP/SCANPIX

Kādā pēcpusdienā glābšanas dienests saņēmis izsaukumu uz Kalna ielu Rīgā, kur vārtrūmē gulējis un sāpēs kliedzis vīrietis. Notikuma vietā noskaidrots, ka vīrieti sadūrusi viņa sieva, bet viņš dzīvesbiedrenei atdarījis ar to pašu, vēsta LNT raidījums "Degpunktā".

Ierodoties notikuma vietā, uzreiz bijis saprotams, ka situācija ir nopietna - vīrietim bijušas redzamas vairākas durtas brūces kāju un vēdera rajonā. Cietušais vēl bija pie samaņas un sniedza īsu paskaidrojumu Valsts policijas darbiniekiem - viņu ar nazi ievainojusi sieva.

Kamēr mediķi cietušajiem sniedza pirmo palīdzību un gatavojās vest uz slimnīcu, policisti devušies uz vīrieša dzīvokli. Tajā likumsargi uzgāja ko pavisam negaidītu - vienā no istabām savā asins peļķē gulēja vīrieša sieva, kurai tika konstatētas līdzīgas traumas. Arī sievieti nogādāja slimnīcā.

Vietējie iedzīvotāji raidījumam pastāstīja, ka asiņaino konfliktu iniciējusi sieva. Dusmu uzplūdā viņa ķērusies pie naža, bet ievainotais vīrs atriebies ar to pašu. Notikuma patiesos apstākļus vēl skaidros policija.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu