Zodiaka pāri, kuros dominē sievietes

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Vairumā pasaules sabiedrību tradicionāli tiek uzskatīts, ka par "ģimenes galvu" ir jākalpo vīrietim - viņam jābūt galvenajam noteicējam un izteiktam līderim. Astrologi gan apgalvo, ka ir dažas Zodiaka pārstāvju kombinācijas, kur šāds sadalījums nebūt nestrādā, vēsta portāls "Postimees".

Sieviete - Mežāzis un vīrietis - Svari

Nevienam nav noslēpums, ka Svaru zīmes pārstāvji diezgan bieži ir neizlēmīgi un viņiem īpašas grūtības sagādā lēmumu pieņemšana. Šādās situācijās mērķtiecīgās un uz rezultātiem tendētās Mežāža zīmes dāmas pat nedomās gaidīt, kamēr viņu vīrietis pieņem lēmumu - viņas uzsāks kursu un vīrietim atliks sekot. Piemēram - šāda sieviete pati spēj izlemt, kādi materiāli nepieciešami remontdarbu veikšanai - vīrietim vajadzēs vien iesēsties mašīnā un aizbraukt uz veikalu.

Neskatoties uz Mežāža zvaigznājā dzimušo sieviešu uzstājīgumu, viņas nav despotiskas - ja Svaru zīmes vīrietis iebilstu, viņas ņemtu vērā viņa viedokli, taču šīs dāmas parasti rīkojas tik racionāli, ka par to nav iespējams veikt nekādus komentārus.

Sieviete - Lauva un vīrietis - Zivis

Lauva zīmes pārstāves ir jau dzimušas līderes, kurām "asinīs" ir vienmēr un visur būt pirmajām. Šādas sievietes ir gatavas ieklausīties tikai vīriešos, kas ir apveltīti ar ļoti spēcīgu raksturu un pašpārliecinātību - astrologi min, ka šīs īpašības nav starp Zivs zīmes pārstāvju stiprajām pusēm.

Šīs Zodiaka zīmes vīrieši labprāt panāk savu ar emocionālu iedarbību un manipulāciju, taču Lauvas zīmes sievietes ir pārāk enerģiskas, lai ņemtu vērā lietas, kas viņām netiek teiktas "tiešā tekstā".

Sieviete - Strēlniece un vīrietis - Lauva

Šis ir ļoti neparasts un spilgts pāris - gan Strēlnieks, gan Lauva ir uguns stihijas zīmes un abi pāra dalībnieki noteikti vēlēsies būt dominējoši. Tiesa, šeit priekšroka būs Strēlnieka zīmes dāmām, kuru lielākais talants ir spēja pārliecinoši izklāstīt to, kādēļ viņām ir taisnība.

Lai arī varas grožu atdošana pat ļoti spēj kaitināt Lauvas zīmes pārstāvjus, abi šādā savienībā esošie tomēr ļoti mīl un ciena viens otru.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu