Par Porziņģa komandas biedru varētu kļūt trīskārtējs NBA čempions

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Andrē Iguodala
Andrē Iguodala Foto: Reuters/ScanPix

Kristapa Porziņģa pārstāvētās Dalasas "Mavericks" komandas sastāvu varētu pastiprināt trīskārtējs Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempions Andrē Iguodala, vēsta ESPN žurnālists Braiens Vaindhorsts (Brian Windhorst).

NBA klubu pārstāvji esot izteikušies, ka "Mavericks" ir galvenā pretendente, kas maiņas darījumā no Memfisas "Grizzlies" varētu iegūt daudzpusīgo veterānu.

Pašlaik 35 gadus vecais Iguodala nav ieinteresēts spēlēt "Grizzlies" komandā, kas ir sastāva pārbūves stadijā. Viņš šosezon vēl ne reizi nav devies laukumā.

"Mavericks" maiņas darījumā pretī varētu dot Kortniju Lī un otrās kārtas drafta izvēles tiesības uz jaunajiem spēlētājiem.

34 gadus vecajam Lī ir spēkā līgums uz šo sezonu par aptuveni 12,7 miljoniem ASV dolāru. Viņš šosezon 5 spēlēs vidēji guvis 4,8 punktus.

Arī Iguodalam pēc šīs sezonas noslēgsies līgums. Viņš šosezon saņems aptuveni 17,1 miljonu ASV dolāru.

Abi pieminētie spēlētāji ir savu karjeru norietā, bet Iguodalam ir krietni lielāki panākumi. Viņš ar Goldensteitas "Warriors" kļuva par NBA čempionu 2015., 2017. un 2018. gadā.

2015. gadā Iguodala tika atzīts par NBA finālsērijas MVP jeb vērtīgāko spēlētāju, pateicoties savam lieliskajam sniegumam aizsardzībā pret slaveno Lebronu Džeimsu.

"Mavericks" ar vidēji spēlē 117,9 punktiem šobrīd ir ceturtā rezultatīvākā komanda visā līgā.

Savukārt aizsardzību Dalasas klubs varētu vēlēties labāku - vidēji mačā zaudēti 110,2 punkti, kas ir 16. rādītājs starp 30 komandām līgā. Iguodala ir zināms arī kā labs spēles veidotājs un varētu atvieglot pienākumus komandas lielākajai zvaigznei, Lukam Dončičam.

Iguodala karjeras laikā vidēji spēlē ir izcēlies 12,1 punktu, 4,4 rezultatīvām piespēlēm un 5,1 atlēkušo bumbu.

Video: Andrē Iguodalas spilgtākie momenti Goldensteitas "Warriors" kreklā

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu