ASV arestēts bijušais bankas darbinieks, kurš no klientiem zadzis naudu un pēc tam sociālajos tīklos lielījies ar savu labklājību (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Pixabay

ASV arestēts kāds vīrietis, kuru federālās varasiestādes apsūdz vairāk nekā 88 000 dolāru (79 000 eiro) nozagšanā no "Wells Fargo" bankas seifa Ziemeļkarolīnas štatā, vēsta aģentūra "Associated Press".

Apsūdzībā 29 gadus vecais Arlando Henderons vainots pie tā, ka viņš 2019. gadā vismaz 18 reizes paņēmis klientu noguldīto skaidro naudu un pēc tam falsificējis dokumentus, cenšoties slēpt savas darbības.

Vīrietis tiek apsūdzēts par naudas tērēšanu personīgajiem labumiem, tai skaitā 20 000 dolāru lielai pirmajai iemaksai par šī gada automašīnu "Mercedes-Benz".

Vīrietis tika arestēts 4. decembrī. Viņam draud vairākas apsūdzības, ieskaitot divas par krāpniecību finanšu iestādēs un 19 par zādzību.

"The Charlotte Observer" ziņo, ka apsūdzībā sacīts, ka Hendersons regulāri sociālajos tīklos rakstījis par savu jauniegūto bagātību, tai skaitā publicējis foto, kuros tur naudu vai tā izmētāta pa grīdu.

Vīrieša aizstāvis attiecās sniegt komentārus.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu