"Saimniekšova" Ventis ierodas izlīgt ar Magoni, taču viņas vīrs sarīko publisku skandālu (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Jau iepriekš ziņots, ka šovu zvaigzne Magone Šutoviene policijā ierosinājusi vairākas lietas pret Venti Vītolu - sava bērna tēvu viņa vaino psiholoģiskā, emocionālā un seksuālā vardarbībā, kas pret Magoni īstenota laikā, kad abi kopīgi dzīvojuši Kandavā, gan draudiem pavērst ieroci un publiskiem apmelojumiem. Nu šī vakara “STV Pirmā!” realitātes šova “Slavenības. Bez filtra” sērijā, Ventis būs beidzot gatavs risināt abu attiecības sarunu ceļā un negaidot izjauks Ziemassvētku svinības, kurās kopā ar Magoni būs pulcējusies arī Žanna Dubska un Jaroslavs Barišņikovs ar savu dzīvesbiedru Kārli.

Ventis ir pārliecināts, ka gada izskaņā ir jāiespēj nolīdzināt visas nesaskaņas, lai Jauno gadu var sākt ar jauniem spēkiem, tāpēc būs ieradies, lai Magonei celtu priekšā ar juristu palīdzību sagatavotu miera izlīguma piedāvājumu. Ieraugot uz vairākām lapaspusēm sagatavoto līgumu, Magone paziņos, ka viņai nepieciešams laiks tā izlasīšanai un uz karstām pēdām noteikti nav gatava neko parakstīt. Tāpat, redzot, ka Ventis ieradies kopā ar savu dēlu, piedāvās viņam satikties ar viņa pusbrāli Raimondu.

Par to gan mierā nebūs Žanis, kurš, uzzinot, ka ieradies Ventis, dosies ar viņu skaidroties un sarīkos publisku skandālu. Žanis apvainos Venti, ka viņa nolūki nemaz nav tik tīri un ka viņš nemitīgi melojot. Vai Magone būs gatava izlīgt ar savu bijušo? Un vai Žanis samierināsies ar faktu, ka abu laimei, gluži kā medus mucā, darvas pilienu ik pa laikam iemet Magones bērna tēvs? Uzzināsiet jau šonedēļ - STV Pirmā! realitātes šova "Slavenības. Bez filtra" sezonas noslēguma sērijās.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu