Atklājas jaunas detaļas par Madonas pusē notikušo negadījumu, kurā bojā gāja kvadriciklists

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Apledojis ceļš. Ilustratīvs attēls
Apledojis ceļš. Ilustratīvs attēls Foto: Pixabay

Svētdien, 5. janvārī, Madonas pusē gāja bojā kāds kvadricikla vadītājs. Nelaimes gadījumā ieradušos mediķus ievēroja arī vairāki vietējie iedzīvotāji, kas TV3 raidījumam "Degpunktā" pauda savu viedokli par notikušo nelaimi.

Vietējais iedzīvotājs Vasīlijs raidījumam pastāstīja, ka redzot, ka neilgi pēc pirmā auto drīz vien sekojis arī otrais, kopā ar dēlu nolēmis braukt lūkoties, kas tad īsti apkaimē atgadījies. Kādā ceļa līkumā netālu abi ieraudzījuši bākugunis.

"Divas "ātro" mašīnas te stāvēja kalniņā, lūk, šeit. Tur bija iekšā cilvēki un uz ielas cilvēki. Tas arī viss. Mēs pat neapstājāmies. Apgriezāmies un aizbraucām mājās," sacīja vīrietis.

Tomēr lielāku skaidrību par notikušo abi tā arī nav guvuši, jo tuvumā nav redzēts, ne avarējis auto, ne kas cits, kas liecinātu par nule notikušo nelaimi. Tikai pirmdienas rītā līdz vietējo ausīm esot nonākusi ziņa par notikušo traģēdiju.

Uz kāda neliela sānceļa smagu avāriju pieredzējis kāds 1976. gadā dzimis kvadriciklists un viņa līdzbraucēja. Brīdī, kad Vasīlijs ar dēlu piefiksējis operatīvo transportu, ārsti, visticamāk, jau ceļā uz slimnīcu piestājuši un cīnījušies par smagi ievainotā vīrieša dzīvību. Diemžēl to nav izdevies glābt.

"Es nevaru pat iedomāties, ka kāds šeit uz mūsu ceļa varētu ko tādu izdarīt. Nē…" raidījumam pauda vietējais iedzīvotājs.

Madonas iecirkņa Kriminālpolicijas priekšnieka vietniece Inga Safronova "Degpunktā" apstiprināja, ka avārijas cēlonis bijusi pār ceļu nostiepta trose. Tā atradusies aptuveni pusmetru virs zemes.

"Tie ir noziedzīgie nodarījumi pret ceļu satiksmes drošību," raidījumam pauda Safronova, piebilstots, ka kas un kādēļ trosi novilcis, policija vēl skaidros izmeklēšanā.

Negadījuma vietu atrada arī "Degpunktā" komandai. Raidījums vēsta, ka tur ir kāds neliels celiņš, kas ved uz divām mājām. Ceļā galā ir ezers. Viena no saimniecībām izskatās pamesta, savukārt pie otras, kas ir krietni vien sakoptāka, redzams uzraksts, tiek veikta videonovērošana. 

Kaimiņiene "Degpunktā" pastāstīja, ka tieši šīs mājas īpašnieki esot trosi novilkuši.

"Tur dikti daudz braukāja, apzaga to māju un tā," raidījumam pastāstīja kaimiņiene, "Uz to ezeru un viņi nemaz negribēja, lai tur braukā." 

Šobrīd neviens aizturēts nav, kā arī tas, vai notikušais klasificējams kā ceļu satiksmes negadījums vai cita veida pārkāpums, vēl tiks lemts.

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu