"Varētu viņus visus apbēdināt." Kļuvis zināms, kad nākamo cīņu aizvadīs latviešu MMA uzlecošā zvaigzne Fleminas

Papildināts ar cīkstoņa komentāru
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Madars Bertholds Fleminas
Madars Bertholds Fleminas Foto: Dolly Clew/ Cage Warriors www.dollyclew.com

Ir kļuvis zināms, kad nākamo reizi oktagonā izies latviešu jaukto cīņas mākslu (MMA) cīkstonis Madars Bertholds-Fleminas, kurš cīņas aizvada slavenajā "Cage Warriors", vēsta organizācijas mājas lapa.

Fleminas oktagonā izies septītajā martā, kad viņam pretim stāsies Anglijas cīkstonis Adams Proktors, kurš savas karjeras laikā ir aizvadījis 12 cīņas, no kurām pretinieks par viņu pārāks ir bijis tikai vienā. 

Tiesa, "Cage Warriors" ietvaros, līdzīgi kā latviešu sportists, arī Proktors ir neuzvarēts.

Pats cīkstonis ir apstiprinājis, ka uzvaras gadījumā viņš kļūs par savas svara kategorijas (līdz 77 kg) galveno pretendentu uz čempiona jostu, kas šobrīd ir Rosa Hjūstona īpašumā.

Latviešu cīkstonis arī atklāja, ka bijis pārliecināts par to, ka pie titula cīņas viņš varētu tikt vien pēc trim vai četriem secīgiem panākumiem, bet organizācijai esot bijis nepieciešams atrast pretinieku Proktoram. Cīņa piedāvāta latvietim, uz ko viņš arī piekrita, taču ar vienu nosacījumu - uzvaras gadījumā Fleminas nākamo cīņu aizvadītu par čempiona jostu. Vadība piekrita un 7. martā latviešu cīkstonim stāv priekšā viņa, līdz šim, karjeras lielākā cīņa.

"Viņš ir tehniski pareizs. Viņam ir asas un atstrādātas standarta kombinācijas. Tajā pašā laikā viņš ir ļoti spēcīgs arī vrestlinga elementos. Vismaz es tā domāju, cik esmu skatījies cīņas, viņš vairāk darbojas uz zemes," pretinieku raksturo pats Fleminas.

"Cik es zinu, Anglijā Proktors tiek uzskatīts par vienu no lielākajiem prospektiem. Un to var arī redzēt, ka "Cage Warriors" viņu promotē. Uzvara šajā cīņā viņam būtu labs panākums, bet ticu, ka es varētu viņus visus apbēdināt," izteicās Fleminas.

Savu iepriekšējo cīņu organizācijas ietvaros latvietis trīs raundos ar vienbalsīgu tiesnešu lēmumu uzveica Lielbritānijas pārstāvi Džrodžu Hārdviku

Video: Fleminas pret Hārdviku

Fleminas savas karjeras laikā ir aizvadījis septiņas cīņas un nevienā no tām viņš līdz šim nav piedzīvojis zaudējumu.

"Cage Warriors" ir vadošā MMA organizācija Eiropā, kas ir bāzēta Īrijā un Apvienotajā Karalistē. Šai organizācijai ir cieša sadarbība ar UFC (Ultimate Fighting Championship), kas zem sava vārda pulcē labākos pasaules MMA cīkstoņus. Daudzi slaveni Eiropas cīkstoņi līdz UFC nokļuva tieši caur šo organizāciju.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu