Video Rīgā divi narkomāni mēģina veikt zādzību blakus VDD ēkai (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Pixabay

Šonedēļ divi narkotiku cienītāji bija mēģinājuši apzagt kāda Krišjāņa Barona ielas nama velosipēdu novietni. Abi garnadži noziegumu veica pie Valsts drošības dienesta (VDD) ēkas un ātri vien abus pamanīja garām braucošā policijas ekipāža, ziņo raidījums "Degpunktā".

Abi vīrieši neapzinājās, ka noziegumu gatavojas izdarīt blakusesošajai VDD ēkai, kuras apsargi dežūras laikā nesnauda. Drīz vien abi noziedznieki nonāca nepatīkamā situācijā, kad brīdi vēlāk notikumā iesaistījās policija.

Video: "Degpunktā" sižets

"Turpinot sarunu ar drošībniekiem, tika noskaidrots, ka sākotnēji bijuši divi vīrieši. Vienam izdevās aizmukt, bet otrs tika aizturēts turpat uz vietas," raidījumam "Degpunktā" sacīja Rīgas pašvaldības policijas pārstāvis Toms Sadovskis.

"Pārmeklējot aizturēto vīrieti, pie viņa tika atrastas gan knaibles, gan skrūvgriezis un bija skaidrs, ka šie ir intrumenti zādzīvas veikšanai. Notikuma vietā vienam velosipēdam jau bija pārkniebta trose un netālu arī bija uzlauzti kāda pagalma vārti," turpināja Sadovskis.

"Vīrietis tika aizturēts. Uz notikuma vietu izsaukti Valsts policijas darbinieki, kuri turpināja strādāt nozieguma vietā. Savukārt aizdomās turamā persona tika nogādāta policijas iecirknī," atklāja Sadovskis.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu