Samanta Tīna savā Eirovīzijas priekšnesumā neko nemainīs (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Sestdien, 8. februārī, skatītāji lēma, ka Latviju "Eirovīzijā" pārstāvēs dziedātāja Samanta Tīna ar dziesmu "Still Breathing". Nu viņa, viesojoties LTV raidījumā "Rīta panorāma", atklāja, kā rīkosies līdz Eirovīzijas 2. pusfinālam 14. maijā, kurā pārstāvēs Latviju. 

Kā skaidroja Tīna, šobrīd noris saspringts  darba grafiks, lai ar Latvijas dziesmu iepazīstinātu Eiropu.

"Šobrīd darba plāns ir visai liels. Uzvara "Supernovā" ir vērienīgs solītis tuvāk lielajam mērķim. Tagad sākas dubultais darbs, visa gatavošanās, skatuviskais scenārijs, gaismas scenārijs," skaidroja Tīna. 

Tīna atklāja, ka viņai rakstot fani no visas Eiropas, gaidās, lai viņa ar Eirovīzijas dziesmu uzstājas arī viņu valstīs. Tā iemesla dēļ mūziķe aktīvi meklēs līdzekļus, lai iepazīstinātu ar savu numuru iespējami daudz valstis. 

Tāpat viņa paskaidroja, vai plāno kaut ko uzlabot vai mainīt savā priekšnesumā. 

"Pa lielam, es domāju, ka mēs nemainīsim neko. Jo, manuprāt, priekšnesums ir ļoti pilnvērtīgs, ļoti jaudīgs, ļoti nestandarts Eirovīzijai, par ko arī cilvēki Eiropā, paskatoties komentārus un reakcijas, ir sajūsmā, kas viņiem paliek atmiņā. Un vēl kaut ko mainīt? Ruļļi šoreiz nebūs. Numurs ir gatavs un ļoti piesātināts," skaidroja mūziķe. 

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu