Video Purvciemā sirmgalvja vadīts auto iebrāžas kravas mašīnas sānā (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Stūre. Ilustratīvs attēls.
Stūre. Ilustratīvs attēls. Foto: Pixabay

Pirmdien, 17. februārī, Gunāra Astras ielā sastrēgums bija izveidojies ap pulksten 10 no rīta. Netālu no gājēju pārejas kāds vieglā auto šoferis pagaidām neskaidru iemeslu dēļ bija ietriecies kravas automašīnas piekabē, vēsta raidījums "Degpunktā".

Kravas automašīnas šoferis no Lietuvas ap desmitiem no rīta brauca cauri Rīgai, virzoties pa Gunāra Astras ielu. Vīrietis apstādināja transportlīdzekli pie gājēju pārejas, netālu no mēbeļu veikala "Gigant", un gaidīja luksofora norādes.

Kaimiņvalsts pilsonis raidījumam "Degpunktā" stāsta, ka pēkšņi sajutis spēcīgu triecienu, kas licis pamatīgi satrūkties.

"Stāvu pie luksofora, "sarkanais" bija, tad iedegās "zaļais". Ieslēdzu pārnesumā, lai brauktu, un tajā brīdī kāds ietriecās aizmugurē," raidījumam stāsta kravas automašīnas šoferis.

Ņemot vērā, ka smagā automašīna vēl nebija uzsākusi kustību, vīrietim nebija skaidrs, kurš un kāpēc varēja ietriekties stāvošajā transportlīdzeklī.

Pavērās nepatīkams skats – sinepju krāsas vieglā automašīna ar teju nošķeltu sānu atradās zem piekabes. Varēja redzēt, ka tā vadītājs, aptuveni 65 gadus vecs kungs, ir cietis, norāda raidījums.

"Runā, tā viņš lieciniekam teicis, ka zaudējis samaņu. Jā, vīrietis. Roku nedaudz sagriezis ar stikliem," raidījumam stāsta kravas auto šoferis.

Mediķu brigādes darbinieki cietušajam sniedza pirmo palīdzību. Pēc aptuveni desmit minūšu ilgas aprūpes specializētajā transportā vīrieti veda uz ārstniecības iestādi.

Satiksme Gunāra Astras ielā tika kavēta aptuveni pusstundu, līdz ar policijas rīkojumu izdevās atbrīvot ceļa braucamo daļu. Par notikušo uzsākta izmeklēšana.

Video: Raidījuma "Degpunktā" sižets

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu