Slavenā krievu humoriste Stepaņenko uz skatuves stāsta par šķiršanos no Jevgeņija Petrosjana (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Slavenā Krievijas humoriste Jeļena Stepaņenko sava šova "Pavasara ironija" laikā pajokojusi par šķiršanos no komiķa Jevgeņija Petrosjana.

"Pavasara ironija" šovā ar krietnu devu humora sevi pašu pieteica Stepaņenko: "Tagad uz skatuves aicinu mākslinieci, kura jums patiks. Viņa ir skaista, talantīga un nav precējusies. Uz skatuves Jeļena Stepaņenko!"

Aktrise atklāja, ka šķiršanās, tāpat kā viņas bijušais vīrs, bijusi rupja: "Atceros, ka reiz viņam [Petrosjanam] teicu: "Dārgais, salamā mani, jo ēdu pēc sešiem vakarā." Viņa atbilde bija vienkārša: "Dedz no kauna, treknais dzīvniek!""

"Pirms šķiršanās man pienācās tikai viena panna. Bet, pateicoties šai pannai, es dabūju visu pārējo," par šķiršanos turpinājusi jokot Stepaņenko.

Slavenā krievu humoriste jokojot atklāja, ka šķiršanās iemesls esot bijis visnotaļ banāls: "Atnācu mājās un ieraudzīju vīru ar mīļāko. Skatiens viņiem bija tāds viltīgs. Aizgāju uz virtuvi un ieraudzīju, ka izdzēruši visu kompotu. Jā viņš mani pameta, bet tad paskatījos spogulī un nodomāju: "Eh, viņa zaudējums. Sieviete nav spirts - ar laiku nekļūst vājāka.""

Slavenais Krievijas humoristu pāris pēc 33 gadu laulības izšķīrās 2018. gada novembrī. 

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu