"Spēcina ne tikai gardais ēdiens, bet arī apziņa, ka jūs esat ar mums." Labdarības organizācija palīdz mediķiem tikt pie siltām maltītēm (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Facebook/Hospiss LV

Vairāku lielo slimnīcu personāls izteicis pateicību labdarības organizācijai "Hospiss LV", kuras akcijas ietvaros medicīnas personālam tiek piegādātas siltas maltītes, kas pagatavotas restorānos.

Kā portālam "Apollo" atklāja organizācija, 18. martā uzsāktās akcijas ietvaros vāc līdzekļus un organizē bezmaksas restorānu gatavotu ēdienu piegādi ārstiem un medicīnas darbiniekiem. Sākta akcija Neatliekamās medicīniskās palīdzības diennakts teltīs nodarbinātajiem.

Saziedotie līdzekļi tiks pārskaitīti iesaistīto restorānu krīzes perioda pašizmaksas segšanai par ēdiena piegādi. Aptuveni 3,5 eiro tiks izmantoti par porciju restorāna līmeņa ēdienam. Pēc Covid-19 krīzes "Hospiss LV" turpinās akciju paliatīvajiem pacientiem "Svētku galds".

Pateicību par siltajām maltītēm "Hospiss LV" izteikušas Rīgas Austrumu klīniskā universitātes slimnīca, Paula Stradiņa Klīniskā universitātes slimnīca un citas ārstniecības iestādes, kuru personāls atrodas Covid-19 frontē.

Tie, kas vēlas palīdzēt mediķiem ar siltu maltīšu piegādi, var ziedot, izmantojot rekvizītus:

HOSPISS LV, NODIBINĀJUMS, Nr.40008291781, 

AS SWEDBANK, HABA LV22

Konts LV45HABA0551047755702, pamatojumā rakstot - akcija "Galds savējiem".

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu