''Man nav laika tikties ar neglītu polieti." Viens no nīstākajiem MMA cīkstoņiem rupji aizskāris bijušo UFC čempioni (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kolbijs Kovingtons
Kolbijs Kovingtons Foto: AFP / Scanpix

Kārtējo reizi ar skandaloziem izteicieniem klajā nācis viens no nīstākajiem vīriem visā UFC, Kolbijs Kovingtons. Šajā reizē viņš aizskāris bijušo UFC čempioni svara kategorijā līdz 52 kilogramiem Joannu Jendžeičiku, vēsta "Bloody Elbow".

Jendžeičika vairākkārt ir izteikusies, ka Kovingtons nav labs cilvēks, kā arī pie katras iespējas amerikāņa virzienā raida kritiku. Abi cīkstoņi ir kolēģi slavenajā MMA komandā "American Top Team" (ATT). Abu cīkstoņu konflikta dēļ ATT ir ieviesuši noteikumu, ka komandas biedri savā starpā nedrīkst apmainīties ar apvainojumiem.

Kovingtons konfliktsituāciju skaidroja ar to, ka viņš atraidījis Jendžeičikas mēģinājumus flirtēt ar viņu.

"Līdz šim nav bijušas nekādas problēmas. Nekad neko nebiju teicis par Joannu, pat ne greizi uz viņu paskatījies. Kādu dienu viņa ierodas zālē un sāk klaigāt, ka Kolbijs ir tāds un šitāds. Es biju neizpratnē. Zināju, ka nedēļu pirms tā viņa mēģināja ar mani flirtēt," situāciju skaidroja Kovingtons.

"Nepievērsu viņai uzmanību, jo, būsim godīgi, man ir standarti, kam viņa neatbilst. Viņa nav 7,5 desmit ballu skalā. Es atbildu tikai meitenēm, kas ir 7,5 un uz augšu. Šķiet, ka viņa par to apvainojās. Es negribēju ar viņu iet uz randiņu, negribēju flirtēt, jo man nebija intereses. Esmu pārāk aizņemts ar naudas pelnīšanu un randiņiem ar supermodelēm, tāpēc man nav laika tikties ar neglītu polieti," skarbus vārdus turpinājumā Jendžeičikas virzienā raidīja Kovingtons.

Tāpat cīkstonis uzsvēra, ka Jendžeičika no viņa gaidījusi atvainošanos, lai gan cīkstonim neesot bijis nekādas saprašanas, par ko tieši viņam būtu jāatvainojas: "Es viņai atvainojos. Viņa prasīja atvainošanos, un es viņai to sniedzu. Es teicu, ka man ir žēl, ka viņas seja tiks pārveidota cīņā pret Žengu. Un tieši tā arī tas notika. Viņa pēc tās cīņas izskatījās drausmīgi. Tai meitenei, visticamāk, vairs nevajadzētu cīnīties."

Nobeigumā Kovingtons izteicās, ka viņš nebūt šajā situācijā neesot sliktais tēls: "Viņa mēģina mani padarīt par slikto, bet visi zina, ka viņa nav labs cilvēks. Viņa domā, ka ir labāka par citiem. Neviens nav labāks par otru, man ir vienalga, kāds ir tavs tituls vai amats, cik daudz tev ir naudas. Tas viss tevi nepadara labāku par citiem."

Jendžeičika savā pēdējā UFC cīņā nežēlīgā piecu raundu dueli piekāpās ķīnietei Veilijai Žengai, nespējot atgūt 52 kilogramu svara kategorijas titulu, kas kādreiz piederēja tieši Jendžeičikai. Iepriekš neuzvaramā poliete bija izcīnījusi 14 uzvaras pēc kārtas, bet pēdējos sešos dueļos cīkstones kontā ir vien divi panākumi.

Arī Kovingtons savā pēdējā cīņā pret svara kategorijas līdz 77 kilogramiem čempionu Kamaru Usmanu piedzīvoja zaudējumu ar nokautu piektajā raundā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu