Bokserim par video pamācību sieviešu iekaustīšanā draud skarbs sods

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Bilijs Džo Sonderss
Bilijs Džo Sonderss Foto: Reuters/ScanPix

Britu bokserim Bilijam Džo Sondersam, kurš izpelnījās plašu kritiku ar video, kurā māca vīriešiem, kā pareizāk iesist savām sievām, draud nopietna diskvalifikācija, vēsta "The Sun".

Lielbritānijas boksa federācija uz nenoteiktu laiku jau atņēmusi Sondersa boksera licenci, bet tagad tiks lemts par to diskvalifikācijas ilgumu, kas varētu būt pat viens gads.

"Ņemot vērā Bilija Džo Sondersa komentārus sociālajos tīklos, mēs esam nolēmuši diskvalificēt viņa boksera licenci. Drīzumā tiks nolemts par tālāku rīcības plānu."

Lielbritānijas boksa federācijas ģenerālsekretārs Roberts Smits ir izteicies, ka vēlas soda mēru noteikt pēc iespējas ātrāk, vēlams, šonedēļ.

Sonderss savā "Instagram" kontā ir publicējis atvainošanos, kā arī izdzēsis "Twitter" kontu un ziedojis 25 000 sterliņa mārciņu (28 237) cīņai pret vardarbību ģimenē. Šobrīd ļoti apdraudēta ir arī boksera karjeras līdz šim ienesīgākās cīņas norise. Vispirms 11. aprīļa duelis ar Saulu "Kanelo" Alvarezu tika atcelts koronavīrusa dēļ, bet tagad, kad bokserim draud gara diskvalifikācija, tas varētu nenotikt vispār. Bija paredzēts, ka par šo cīņu Sonderss nopelnītu sešus miljonus sterliņu mārciņu (6,78 miljoni eiro).

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu