Tiešraides arhīvs Informē par risinājumiem Latvijas ekonomikas veicināšanai pēc Covid-19 krīzes beigām

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ekonomikas ministrs Jānis Vitenbergs.
Ekonomikas ministrs Jānis Vitenbergs. Foto: Evija Trifanova / LETA

Šodien, 22. aprīlī, notiks preses konference par risinājumiem Latvijas ekonomikas veicināšanai pēc Covid-19 krīzes beigām, informēja Valsts kancelejā.

Video: Informē par risinājumiem Latvijas ekonomikas veicināšanai pēc Covid-19 krīzes beigām

Preses konferencē piedalās ekonomikas ministrs Jānis Vitenbergs (KPV LV), Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras direktors Kaspars Rožkalns un Latvijas Darba devēju konfederācijas Finanšu un nodokļu eksperts Jānis Hermanis.

Preses konference notiek attālināti plkst. 13, izmantojot lietotni "Zoom".

Preses konferencē informēs par priekšnosacījumiem un risinājumiem Latvijas ekonomikā pēc Covid-19 izplatības ierobežošanas pasākumu beigām. 

LETA jau vēstīja, ka otrdien, 21. aprīlī, pēc valdības sēdes Ministru prezidents Krišjānis Kariņš (JV) žurnālistiem sacīja, ka valdības dienaskārtībā ir jautājums par ekonomikas atjaunošanu pēc jaunā koronavīrusa izraisītās slimības Covid-19 radītās krīzes.

Viņš uzsvēra, ka Ministru kabinets sāk pievērst lielāku uzmanību ekonomikas jautājumiem, lai plānotu ekonomikas atkopšanos pēc Covid-19 radītās krīzes. Ar šiem jautājumiem detalizētāk nodarbojas ekonomikas ministra vadītā darba grupa, kuras uzdevums ir izveidot atbalsta pasākumu pakotni, ar ieteikumiem efektīvākai ekonomikas stimulēšanai.

Saistībā ar Covid-19 izplatības ierobežošanu Latvijā līdz 12.maijam ir izsludināta ārkārtējā situācija.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu