"Gribu palīdzēt tādiem pašiem narkotiku apsēstiem draņķiem kā es." Atgriešanos ringā skaidro leģendārais Maiks Taisons

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Maiks Taisons
Maiks Taisons Foto: EPA/Scanpix

Maiks Taisons savas karjeras laikā sasniedza visu. Tomēr leģendārais bokseris ir atklājis, ka vēlas atgriezties ringā, vēsta "World Boxing News"

Taisons vēl nesen savā podkāstā izteicās, ka nespēj sadzīvot ar karjeras noslēgšanos. Kā atklājis pats cīkstonis, viņš ikdienā strādā pie tā, lai atgrieztos ringā.

"Pēdējās nedēļas esmu atsācis iet uz sporta zāli. Dodos uz zāli, lai atgūtu formu un varētu piedalīties trīs līdz četru raundu boksa paraugdemonstrējumu cīņās, kuru ienākumi tiks ziedoti labdarībai. Vēlos nopelnīt naudu, lai palīdzētu bezpajumtniekiem. Gribu palīdzēt tādiem pašiem narkotiku apsēstiem draņķiem kā es," savu lēmumu skaidroja Dzelzs Maiks.

Spriežot pēc boksera teiktā, viņš fiziskās formas atgūšanai pieiet patiešām nopietni: "Katru dienu veicu divu stundu garus izturības treniņus. Aptuveni stundu braucu ar riteni vai atrodos uz skrejceliņa un pēc tam strādāju ar vieglajiem svariem, izdarot aptuveni 250-300 atkārtojumus."

"Pēc tam sākas mana "boksa diena", aptuveni 25 līdz 30 minūtes situ boksa maisus. Jūtu, ka mana kondīcija sāk uzlaboties. Sāk atkal atgriezties sitienu kombinācijas."

Cita boksa leģenda gan par šādu Taisona ideju nav sajūsmā. Džordžs Formens ir izteicies, ka, viņaprāt, Dzelzs Maiks ringam neko vairs nav parādā: "Taisons boksa labā ir izdarījis pietiekami. Viņš ir slavas zālē un bija varens sitējs. Nekas vairāk nav nepieciešams."

Taisona potenciālais pretinieks vēl nav zināms. Tajā pašā laikā, ja Dzelzs Maikam patiesi izdosies atgriezties pieņemamā fiziskā formā, nav svarīgi, kas ringā būs viņa pretinieks, jo ir skaidrs, ka pieprasījums pēc šīs cīņas tik un tā būs augsts.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu