"Tas bija manas dzīves zemākais mirklis." Maiks Taisons reiz viesnīcā piekāva septiņas prostitūtas (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Maiks Taisons
Maiks Taisons Foto: AP/Scanpix

Bijušais smagā svara bokseris Maiks Taisons savas karjeras laikā un arī pēc tās ir izcēlies ar dažādām skandalozām darbībām. Tomēr kāds no atgadījumiem bijis īpaši nopietns, kas arī noveda pie izmaiņām sportista dzīvē, vēsta "The Sun".

Kā atzina pats Taisons, savas dzīves zemāko punktu viņš ir piedzīvojis 2009. gadā kādā viesnīcā. Tobrīd bija pagājuši četri gadi kopš Dzelzs Maika boksa karjeras beigām, bet sportista destruktīvie ieradumi nekur nebija pazuduši.

"Es allaž mēģināju nepalikt vienatnē. Man kādu vajadzēja blakus, piemēram, prostitūtu vai arī suni. Es gribēju, lai man kāds vienmēr ir blakus. Šis bija patiesi drūms atgadījums," stāstu sāka Taisons.

"Esmu savā hoteļa istabiņā. Ar mani kopā ir septiņas sievietes. Man ir sagatavota morfija deva, biju lietojis kokaīnu. Biju sagatavojis arī viagru un marihuānu, kā arī "Hennesey" pudeli," situāciju ieskicēja bokseris.

Dažādo narkotisko vielu ietekmē Taisonam sākusies paranojas lēkme, kuras rezultātā bokseris kļuvis vardarbīgs: "Tas bija manas dzīves zemākais mirklis. Mani pārņēma paranoja, jo domāju, ka šīs sievietes mēģina mani aplaupīt. Sāku viņas sist. Man uznāca prāta aptumsums."

Kā atzina pats cīkstonis, tieši šajā dienā viņa dzīve mainījusies uz labo pusi, jo viņš atvadījās no kokaīna lietošanas: "Svīdu aukstus sviedrus. Manai sirdij tad vajadzēja burtiski uzsprāgt. No tās dienas neesmu lietojis kokaīnu." Bieži cilvēki apgalvo, ka cīnās ar iekšējiem dēmoniem. Taisons šo atgadījumu aprakstīja mazliet citādi: "Tur nebija manu dēmonu, bet gan pats velns. Un viņš uzvarēja, tāpēc nolēmu mainīties."

Tagad bokseris ir 53 gadus vecs un plāno atgriezties ringā, lai aizvadītu labdarības boksa cīņas. Spriežot pēc paša boksera sociālajos tīklos pieejamās informācijas, viņš ir patiesi labā fiziskajā formā. Līdz ar to boksa faniem atliek gaidīt datumu, kad ringā atkal būs iespējams redzēt leģendāro Dzelzs Maiku.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu