"Viegli ir aizdomāties, ka tu notikušo varēji apturēt." WWE skaistule atklāj, ka pusaudzes vecumā vairākkārt tikusi izvarota

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Stefānija Nikola Garsija-Kolase, plašāk pazīstama kā Nikija Bella, ir viena no spilgtākajām Amerikas profesionālā reslinga organizācijas (WWE) zvaigznēm. Diemžēl sievietei pusaudzes gados nācies pārciest ļoti smagu pieredzi, kas būtiski ietekmējusi viņas tālāko dzīvi.

Nikija Bella ir ne tikai viena no spilgtākajām WWE zvaigznēm, bet arī organizācijas slavas zāles dalībniece. Pavisam nesen Bella izlaida memuārus ar nosaukumu "Nesalīdzināmā" ("Incoparable"), ko sarakstījusi kopā ar savu māsu Brī.

Minētajos memuāros cīkstone atklāj, ka pusaudzes gados viņa ir bijusi izvarošanas upuris veselas divas reizes. Vispirms viņu 15 gadu vecumā izvarojis kāds puisis, ko viņa uzskatījusi par tuvu draugu. Otro reizi sportiste izvarota gadu vēlāk, kad viņu sazāļoja un seksuāli izmantoja kāds koledžas vecuma vīrietis.

"Tajā brīdī pārdzīvo lielas ciešanas, bet kauns un pazemojums, kas seko pēc tam, gandrīz vai ir smagāks par oriģinālajām sāpēm. Kad kaut kas tāds notiek, tu saproti, kāpēc tik daudzas cietušās izjūt apkaunojumu, nevis dusmas. Pēc tam pavisam viegli ir aizdomāties, ka tu notikušo varēji apturēt," stāstīja Bella.

Cīkstone atklāja, ka traumējošā pieredze izmanījusi viņas domas pašai par sevi. Bella neslēpa, ka uzskatījusi necieņu, ko pārcieta nākotnes attiecībās, par pelnītu.

"Kad tas notika ar mani, es jutos tik apkaunota un vainoju sevi. Tieši tāpēc arī notikušo gribēju saglabāt kā noslēpumu. Bet šīs pieredzes glabāšana noslēpumā un sevis vainošana noveda pie tā, ka sāku zaudēt pašpārliecību. Sāku sevi necienīt. Savukārt sevis necienīšana noveda pie tā, ka nākotnes attiecībās es ļāvu sevi necienīt arī citiem. Uzskatīju, ka viss ir kārtībā, jo tādu attieksmi esmu pelnījusi," traumējošās pieredzes sekas turpināja skaidrot cīkstone.

Bella atklāja, ka problēmas ar pašcieņu viņai bijušas ļoti ilgu laiku: "Tikai 28 gadu vecumā beidzot biju attiecībās, kurās mans partneris mani iemācīja sevi cienīt. Tieši tik ilgi es notikušo turēju sevī un uzskatīju, ka apkārtējo rīcībai pret mani nav robežu. Allaž skatos uz Brī un domāju: "Viņai ir šīs robežas un viņa sevi ciena. Kāpēc ar mani tā nav?" Atbildi uz šo jautājumu zināju, bet nespēju rīkoties."

Cīkstone uzsver, ka vēlētos, kaut pusaudzes vecumā būtu varējusi izvērtēt notikušo no tāda paša skatpunkta, kāds viņai ir tagad. Tāpat Bella cer, ka viņas stāsts palīdzēs arī citām jaunām sievietēm neklusēt par līdzīga rakstura pieredzi.

Šobrīd Bella ir laimīgi saderinājusies ar šova "Dejo ar zvaigzni" dalībnieku Artjomu Čikvincevu, un pāris ir pirmdzimtā gaidībās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu