"Viņš mēģināja braukt sānslīdē." Tukumā nesen tiesības nolicis šoferis izdemolē kādas mājas žogu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Pixabay

Tukumā noticis ceļu satiksmes negadījums, kur kāds jauns vīrietis ar mēnesi ilgu autovadīšanas stāžu, iebrauca privātmājas teritorijā, savā ceļā sabojājot daļu no sētas žoga, vēsta raidījums "Degpunktā".

Video: "Degpunktā" sižets

Ap plkst. 19.30 Tukuma ceļu policistu palīdzību lūdza viens no Meža ielas privātmājas saimniekiem, kad viņa teritorijā, bojājot nožogojumu, burtiski ielidoja kāds "BMW" markas spēkrats.

Aculiecinieki stāsta, ka pats vadītājs incidentā necieta un no samīcītā braucamrīka izkļuva saviem spēkiem. Par laimi, sadursmes brīdī uz ietves un arī mājas pagalmā nebija neviens cilvēks.

"Tad, kad es iznācu laukā un ieraudzīju šoferi, viņš bija panikā. Viņš teica, ka viņam ne bremzes, ne gāze mašīnai neesot strādājušas. Kaut kad mēnesi atpakaļ tikai esot nolicis tiesības. Arī mašīna nopirkta dažas nedēļas atpakaļ," raidījumam "Degpunktā" sacīja kaimiņiene.

Sievietes stāstīto pastiprina policisti, – vīrietis nebija lietojis alkoholu. Acīmredzot, jaunais šoferis pārvērtēja savas braukšanas spējas, jo, kā novēroja aculiecinieki, pirms ietriekšanās sētā, "BMW" vadītājs mēģināja braukt sānslīdē.

Privātmājas īpašniekiem sabojātā žoga remonta izdevumus kompensēs apdrošinātāji.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu