Viss nebeidzas ar sarkšanu un bālēšanu! Kā noteikt, vai Zodiaka pārstāvji ir iemīlējušies

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Lai arī iemīlēšanās sajūtas ir vienas no skaistākajām cilvēka dzīvē, daudzkārt tās var nākties slēpt sava kautrīguma vai apkārtējo cilvēku dēļ. Par to, kā tomēr noteikt, vai kāds no Zodiaka pārstāvjiem ir iemīlējies, vēsta portāls "Femmie".

Auns

Šīs ugunīgās Zodiaka zīmes pārstāvji pārlieku necenšas slēpt savas simpātijas - viņi izrāda interesi un pievērš uzmanību, kas brīžiem var šķist pat uzmācīga vai pat agresīva. Pavisam iespējams, ka šis cilvēks pēkšņi sāks kļūt ļoti atklāts, pārkāpjot labas gaumes robežas.

Vērsis

Saimnieciskie Vērši pēkšņi kļūst ļoti piesardzīgi - tas ir skaidrojams nevis ar bailēm no atraidījuma, bet gan rūpīgu novērošanu. Šie cilvēki attiecībās kustās ļoti lēni, jo katru mīlestību uzlūko kā partneri uz dzīvi.

Dvīņi

Komunikablos Dvīņus ar rozā brillēm atpaz't ir ļoti vienkārši - viņi sarkst un bālē, un reti kurš nesapratīs, ka šīs Zodiaka zīmes pārstāvja vēderā savu danci ir uzsācis tauriņu bars.

Vēzis

Lai arī Vēža zīmē dzimušie ir slaveni ar savu emocionalitāti, viņi iemīlēšanās izpausmes maskē zem bagātīgas humora kārtas. Šiem cilvēekiem attiecībās ļoti svarīgi ir smiekli, tādēļ viņi izredzēto centīsies kārtīgi sasmīdināt.

Lauva

Karaliskie Lauvas zīmes pārstāvji ir ļoti izlēmīgi un, tiklīdz saprot, ka viņiem kāds patīk, uzreiz par to liek manīt. Iemīlējušies Lauvas kļūst ļoti aizstāvoši un ir gatavi iestāties arī par lietām, kurām viņi līdz galam nepiekrīt.

Jaunava

Pragmatiskie Jaunavas zīmes pārstāvji arī iemīlējušies cenšas saglabāt mieru un maksimālu ieturētību. Šie zemes elementa pārstāvji parasti meklē nopietnas attiecības, tādēļ izturās pret iemīļoto ļoti racionāli un mierīgi.

Svari

Kā jau to, iespējams, var noprast no šīs Zodiaka zīmes pārda, Svaru zīmes pārstāvjiem iemīlēšanās process ir aktīvas "plusu" un "mīnusu" izvērtēšanas laiks. Viņi visbiežāk slēpj savas emocijas un var šķist mazliet uztraukti - galu galā, viņi neizdod savas emocijas kuram katram!

Skorpions

Kaislīgie Skorpioni mīlestībā mazliet zaudē prātu - viņi ir gatavi sava iekāres objekta dēļ darīt visai neticamas lietas, pat tad, ja otrā pusīte viņiem to nemaz nelūdz. Skorpionu iemīlēšanās ir ļoti intensīva.

Strēlnieks

Šie uguns stihijas pārstāvji ne uz mirkli neslēpj savas emocijas - tiklīdz viņiem kāds ir iepaticies, Strēlnieki nemitīgi par viņiem runās un centīsies ar šo cilvēku pavadīt pēc iespējas vairāk laika. Šie cilvēki ir ļoti jūtīgi arī uz noraidījumiem.

Mežāzis

Zemes elementā dzimušie Mežāži galvenokārt meklē nopietnas un stabilas attiecības, neiesaistās intrigās un flirta spēlēs. Viņu iemīlēšanos novērot varētu būt visgrūtāk.

Ūdensvīrs

Iemīloties, Ūdensvīri pilnībā pārceļas uz fantāziju un sapņu pasauli - viņi kļūst manāmi neuzmanīgi un izklaidīgi, pēc kā var noteikt viņu sirds "statusu".

Zivis

Zodiaka romantiskākie pārstāvji iemieso sevī gandrīz vai visas stereotipiskās un filmās redzētās idejas par to, kā izskatās mīlestība - viņus "atkost" nudien nav sarežģīti!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu