"Viņš sita un plēsa mani aiz matiem." Rīgā divas sievietes ziņo policijai par "viltus laupītāju"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Paula Čurkste/LETA

Pievakarē Rīgā, Andrejsalas apkaimē, notikusi laupīšana, kurā cietušas divas sievietes. Abas cietušās likumsargiem izklāstījušas notikušo, taču cik daudz no viņu teiktā bija taisnība, skaidroja raidījums "Degpunktā".

Galvaspilsētas policistu rācijās atskanējusi ziņa par noziegumu Sermuliņu ielā. Tur divām meitenēm esot uzbrucis laupītājs. Tobrīd tuvākā bijusi Rīgas pašvaldības policijas ekipāža, kas drīz vien devusies uz notikuma vietu un sastapusies ar divām pārbiedētām jaunkundzēm.

Uzbrucējs esot abām zināms jauneklis, kurš šajā situācijā, nezināmu motīvu vadīts, esot uzbrucis vienai no sievietēm, plēsis to aiz matiem un vairākas reizes arī iesitis. Turklāt drīz vien cietušās atzinušās, ka šis ir jau otrais uzbrukums. Tikai dienu iepriekš no varmākas esot cietusi arī otra jaunkundze.

"Pēc kāda laika tas pats vīrietis otrai sievietei atsūtīja īsziņu, ka vēlas ar viņām satikties pie pamestas ēkas. Un uz to ēku abas sievietes devās jau kopā ar policijas darbiniekiem," stāsta RPP Ziemeļu pārvaldes kārtībniece Evija Egle.

Taču, kā šodien Valsts policijas Ziemeļu iecirknī noskaidrojis raidījums "Degpunktā", šobrīd ir izdevies noskaidrot, ka viss nav gluži tā, kā izskatījies pirmajā mirklī. Trijotne tik tiešām ir savstarpēji pazīstama, un stāsts par laupīšanu nemaz neatbilst patiesībai, taču ir skaidrs, ka konflikts tomēr ir noticis, turklāt tajā vīrietis ir pacēlis roku pret vienu no sievietēm.

Šobrīd ierosināta administratīvā lieta par miesas bojājumu nodarīšanu, turpinās izmeklēšana un ir nozīmētas ekspertīzes, lai noteiktu precīzus miesas bojājumu apmērus.

Video: "Degpunktā" sižets

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu