Piekautā ukraiņu modele parāda, kā sadzijušas viņas rētas, un turpina atpūtu Turcijā (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Turcijas kūrortpilsētā Kesmē baisu incidentu piedzīvoja ukraiņu supermodele Darja Kiriļuka - viņai esot uzbrukuši viesnīcas darbinieki. Tagad modele saviem faniem parādīja, ka ir jau atguvusies un turpina baudīt Turcijas sauli.

Atgādinām, ka modele apsūdzēja kūrortviesnīcas "Momo" pludmales apsargus par viņas un draugu kompānijas piekaušanu. Sieviete arī parādīja foto ar savu asiņaino seju un gūtajām traumām. Tiesa, tūrisma zonas administrācija atbildi nepalika parādā, aizstāvoties, ka kompānija, ar kuru kopā bija Kiriļuka, izturējusies agresīvi pret darbiniekiem, par ko arī darbinieki viņus sodīja.

Asiņainais incidents gan nav atturējis modeli no atpūtas baudīšanas Turcijā - viņa joprojām atrodas tur ar savu mīļoto un velta valstij atzinīgus vārdus. 

"Es dievinu Turciju un tās dabu! Garšīga virtuve un maģiski saulrieti," rakstīja modele.

Komentāros Kiriļuka norādīja, ka viņai nav nekādu pretenziju pret pašu Turciju, viņai ir apsūdzības tikai konkrētajam kūrortam. Sieviete piebilda, ka no Turcijas nāk viņas vecvecmāmiņa. 

Tāpat Kiriļukas publicētajos kadros redzams, ka brūces uz sejas ir sadzijušas, tādēļ modele drosmīgi pozē vasarīgos kadros. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daria Kyryliuk (@dariakyryliuk) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daria Kyryliuk (@dariakyryliuk) on

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu