Video IZM informē par jaunā mācību gada aktualitātēm

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Paula Čurkste/LETA

Šodien plkst. 10 viesnīcā "Radisson Blu Latvija" notika Izglītības un zinātnes ministrijas (IZM) rīkota izglītības konference pašvaldību izglītības speciālistiem, aģentūru LETA informēja IZM.

Video: Preses konference pulksten 12.

Plkst. 12 notiks arī preses konference par jaunā mācību gada aktualitātēm. Preses konferencē piedalīsies izglītības un zinātnes ministre Ilga Šuplinska (JKP) un Valsts izglītības satura centra vadītājs Guntars Catlaks.

Lai nodrošinātu sekmīgu izglītības procesa norisi jaunajā mācību gadā, ir veikti grozījumi Ministru kabineta noteikumos par epidemioloģiskās drošības pasākumiem Covid-19 infekcijas izplatības ierobežošanai, kā arī sagatavoti dažādi ieteikumi piesardzības pasākumu un izglītības procesa īstenošanai. Visa informācija par jauno mācību gadu ir pieejama IZM tīmekļvietnes īpaši izveidotā sadaļā "Par 2020./2021. mācību gadu".

Preses konferencē tiks sniegta plašāka informācija par ieteikumiem mācību procesa organizācijai vispārējā un vidējā profesionālajā izglītībā apstākļos, kad nākas īstenot dažādus pasākumus Covid-19 ierobežošanai. Uzmanība tiks veltīta arī jaunajai kompetenču pieejai mācību saturā, kuru sāks īstenot no 2020. gada 1. septembra vispārizglītojošo skolu 1., 4., 7. un 10.klasēs un profesionālo izglītības iestāžu pirmajos kursos.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu