"Mavericks" apskatnieks: Es pārāk nesacerētos par Porziņģa spēlēšanu sestajā mačā (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: AFP / Scanpix

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) ceturtdien un piektdien ieplānotās spēles spēlētāju boikota rezultātā tiks pārceltas uz priekšu. "Mavericks" apskatnieks Breds Tounsends gan uzskata, ka šāds scenārijs sevišķi nepalīdzēs Kristapam Porziņģim laicīgāk atlabt no ceļgala savainojuma.

Pēc tam, kad boikotu rezultātā tika pārceltas NBA spēles, tai skaitā "Mavericks" - "Clippers" sērijas sestais mačs, daudzi fani uz to skatījās optimistiski, jo Porziņģim tika pie vairāk laika, lai atbrīvotos no sāpēm savā labajā ceļgalā.

Kāds fans Taunsendam vaicāja, vai, ņemot vērā Kārlaila teikto, pastāv iespēja, ka Porziņģis varētu spēlēt, ja sērijas sestais mačs norisināsies, piemēram, svētdien.

"Viņa [Kārlaila] tonis galīgi nebija optimistisks. Līdz ar to es pārāk nesacerētos par viņa dalību sestajā mačā. Protams, izredzes, ka viņš spēlēs ievērojami uzlabojas ar papildus 72 stundām," rakstīja Taunsends.

Kārlails trešdien, runājot par Porziņģa traumu, neizklausījās optimistiski noskaņots: "KP [Kristaps Porziņģis] strādā ar medicīnas personālu un cenšas iegūt sev laiku. Viņš nevēlas izslēgt iespēju par dalību spēlē, tomēr es neesmu pārlieku optimistiski noskaņots. Vēlētos, lai viņš rīt pamostas un jūtas patiesi lieliski. Es gan gribētu būt lielāks optimists šajā sakarā..."

NBA par precīzu spēļu grafiku vēl nav izziņojuši, bet pauž cerību, ka spēles varēs atsākt piektdien vai sestdien.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu