Video Porziņģa komandas biedrs Dončičs par apšaubāmu epizodi saņēmis naudas sodu

Nobalso - pelnīti vai nē?
Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Luka Dončičs
Luka Dončičs Foto: AFP / Scanpix

Losandželosas "Clippers" jau gatavojas izslēgšanas spēļu otrās kārtas sērijai pret Denveras "Nugges", bet Nacionālā basketbola asociācija (NBA) vēl dala naudas sodus par Losandželosas kluba pirmās kārtas sēriju pret Dalasas "Mavericks".

15 000 ASV dolāru (12,7 tūkstoši eiro) sodu par nesportisku rīcību pret tiesnesi saņēmis arī Kristapa Porziņģa komandas biedrs Luka Dončičs.

Sērijas noslēdzošajā, sestajā mačā pēc tiesneša svilpes Dončičs to meta tiesneša virzienā un par šādu rīcību, protams, saņēma tehnisko piezīmi. Tomēr daudzi fani uzskata, ka Luka vienkārši pēc epizodes padevis bumbu tiesnesim.

Incidents notika Rietumu konferences "play-off" pirmās kārtas sērijas sestajā spēlē, kurā "Mavericks" ar 97:111 zaudēja Losandželosas "Clippers".

Tāpat maciņu jāatver arī "Clippers" rupeklim Markusam Morisam, kurš sērijas gaitā vairākkārt asi nospēlēja pret Luku Dončiču. Tā kā uzbrucēja kontā bija jau vairāki šādi incidenti, viņam nāksies šķirties no 35 tūkstošiem (29,6 tūkstoši eiro) ASV dolāru.

Tomēr konkrētā epizode, par ko tika sodīts Moriss, notika sērijas sestajā mačā. 

 

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu