Foto "Cerības vēl nav zaudētas." Leģendārais Raikonens asi pajokojis par seškārtējo F-1 čempionu Hamiltonu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kimi Raikonens
Kimi Raikonens Foto: Reuters/ScanPix

Kimi Raikonens un Luiss Hamiltons savas karjeras laikā ir aizvadījuši neskaitāmas cīņas trasē, bet šoreiz slavenais somu pilots seškārtējam čempionam "uzbrucis" savā "Instagram" kontā.

Raikonens un savu vienīgo karjeras čempiona titulu izcīnīja 2007. gadā, kad viņš pēdējās divās sacīkstēs dzēsa Hamiltona 18 punktu pārsvaru kopvērtējumā un brīnumainā kārtā triumfēja visā čempionātā.

Ņemot vērā, ka Raikonena pārstāvētā "Alfa Romeo" un Hamiltona "Mercedes" ātruma ziņā nav pieminamas pat vienā teikumā, cīņas trasē starp Hamiltonu un Raikonenu ir retums.

Tomēr soms ir gatavs ar Raikonenu pacīnīties arī ārpus trases. Vienā no saviem "Instagram" stāstiem ir ievietojis attēlus ar bijušo pilotu Džeimsu Hantu, kurš ir redzams bez krekla, dzerot alu. Blakus šim attēlam ir redzams Hamiltons stāvam uz skrejriteņa. Pie šiem attēliem Raikonens raksta: "Formula 1 pilotu evolūcija."

Foto: Instagram/ @kimimatiasraikkonen

Savukārt nākamajā Raikonena "Instagram" stāstiņā redzams pats soms, smēķējam cigareti. Pie šī attēla pilots rakstīja: "Neuztraucieties. Visas cerības vēl nav zaudētas."

Foto: Instagram/ @kimimatiasraikkonen

Šīs sezonas kopvērtējumā Hamiltons ir pārliecinošā vadībā, kamēr Raikonens tikai pagājušajā sacīkstē tika pie pirmajiem ieskaites punktiem, finišējot devītajā vietā, kas somam deva divus punktus.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu