Piecas augstprātīgākās Zodiaka zīmes

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: pexels.com

Augstprātība bieži vien ir vājuma pazīme, kurai ir kāds noteikts izskaidrojums. Dažreiz tā ir nepārliecinātība pašam par sevi. Uzzini, kuras Zodiaka zīmes ir par sevi ārkārtīgi labās domās, vēsta portāls "InStyle".

Dvīņi

Šīs zīmes nepārspējamā augstprātība ne tikai kaitina citus, bet arī rada bīstamību. Aiz pazemīgā Dvīņa toņa slēpjas vienaldzība pret cilvēkiem. Pārliecināti, ka viņiem ir atļauts vairāk nekā citiem, viņi neuzskata par vajadzīgu atbildēt par saviem vārdiem. Solīt un neizpildīt? Ierasta lieta. Dvīņi bieži ir briesmīgi priekšnieki, jo viņu varaskāre viņus uzreiz sabojā.

Skorpions

Skorpions ir skarbs, indīgs, atriebīgs. Viņam nav nepieciešami citu vērtējumi, viņš visu zina par sevi, adekvāti novērtē sevi, redz trūkumus, bet koncentrējas, protams, uz nopelniem. Skorpions var pasmieties par sevi, normāli reaģēt uz kritiku, bet līdz noteiktam brīdim. Ja jūs patiešām viņu kritizējat, labāk bēgt un neatskatīties.

Lauva

Egocentriskais Lauva ir pilns ar patosu. Viņš sevi uzskata par izcilu publisku runātāju, izcilu mākslinieku un harismātisku, un ir pārsteigts, ja kāds pret viņu ir vienaldzīgs. Lauvas to vien dara, kā gaida uzslavas. Viņi ir ļoti naivi: pietiek ar to, ka izteiksi Lauvai nelielu komplimentu, kas uzreiz padarīs viņus pakļāvīgus un vadāmus.

Vērsis

No vienas puses, augstprātīgajam Vērsim trūkst līdzjūtības, no otras puses, viņš nedomājot nāk palīgā. Šim paradoksam ir izskaidrojums. Palīdzot citiem, tiek apstiprināta viņu pašu neaizstājamība un stingrība. Nav jēgas strīdēties ar Vērsi. Vai vēlaties iegūt viņa uzticību? Runājiet ar Vērsi par viņa dzīvi.

Strēlnieks

Strēlnieks nebeigs runāt par sevi (vai ilgi runāt par kādu jautājumu), pat ja apkārt notiek apokalipse. Viņš neko nezina par mēru un ir pakļauts sasteigtiem secinājumiem. Strēlnieka vājā vieta ir zvērīgā nopietnība un pārmērīgais patoss. Viegls joks par viņu, Strēlniekā var izraisīt agresiju.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu