Foto ⟩ Atvadīšanās no advokāta Pāvela Rebenoka

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: TVNET

Sestdien, 26. septembrī, plkst. 11 Rīgas Kristus Piedzimšanas pareizticīgo katedrālē notika atvadīšanās no noslepkavotā advokāta Pāvela Rebenoka, aģentūru LETA informēja viņa kolēģis, jurists Mārtiņš Krieķis.

Jau ziņots, ka naktī uz 20. septembri Langstiņos nogalināts zvērināts advokāts Rebenoks, bet viņa biznesa partneris Ingus Balandins ievainots.

Policija šonedēļ žurnālistiem skaidroja, ka trīs maskās tērpti noziedznieki advokāta Rebenoka mājā iebrukuši, uzlaužot durvis, un savus upurus tie situši ar rokām, kājām un turpat atrastiem dēļiem, bet no notikuma vietas aiznesuši līdzi dārgus rokaspulksteņus un juvelierizstrādājumus.

Laupītāji upurus pārsteiguši, nezvanot pie durvīm, bet ielaužoties pa tām no pagalma puses. Policija gan vēl skaidros, vai ielaušanās pa durvīm notikusi pirms saimnieku atgriešanās vai jau pēc tam. Policija notikuma vietā ieradusies pēc tam, kad noziegumā cietušais Rebenoka partneris veterinārārsts Balandins vērsies pēc palīdzības pie kaimiņiem, jo viņam pašam telefons ticis atņemts.

Saistībā ar notikušo policijā sākts Kriminālprocess pēc krimināllikuma 117. panta - par slepkavību, ja tā saistīta ar laupīšanu. Policija gan aizvien neizslēdz arī iespēju, ka Rebenoka slepkavības motīvi varētu būt saistīti ar viņa profesionālo darbību, tomēr šī versija esot mazāk ticama. 

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu