Konors Makgregors gada beigās gatavojas aizvadīt labdarības cīņu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Konors Makgregors
Konors Makgregors Foto: Reuters/ScanPix

Jaukto cīņas mākslu (MMA) superzvaigzne Konors Makgregors uz labdarības cīņu aicinājis vienu no saviem bijušajiem pretiniekiem Dastinu Porjē.

Aizvadītajā nedēļas nogalē Makgregors savā "Twitter" kontā nāca klajā ar vairākiem ierakstiem, tostarp arī ar ekrānuzņēmumiem no sarunas ar UFC prezidentu Deinu Vaitu un apstiprinājumu par atgriešanos boksa ringā, lai cīnītos ar Meniju Pakjao.

Par šādiem Makgregora izteikumiem viņu pēc UFC 253 cīņu šova kritizēja Vaits, sakot, ka cīkstonis pārkāpis uzticības kodu.

Tagad īrs atkal uzdarbojies savā sociālo tīklu kontā ir paudis sašutumu par to, ka visa gada garumā viņam neesot piedāvātas augstākās raudzes cīņas, kā arī UFC viņam neesot garantējusi iespēju cīnīties ar pretiniekiem, kurus viņš vēlējās redzēt pretējā oktagona galā.

Tagad Makgregors ir nācis klajā ar neparastu veidu kā "iegriezt" UFC. Īrs uz labdarības cīņu 12. decembrī ir uzaicinājis savu bijušo pretinieku 65,8 kilogramu divīzijā Dastinu Porjē. Tiesa, iespējamai cīņai nebūšot absolūti nekāda sakara ar UFC

"Hei, brāl'. Vai gribi piedalīties MMA labdarības cīņā? Tam nebūs nekāda sakara ar UFC. Ziedošu pusmiljonu tavai labdarības organizācijai. Panāksim televīzijas līgumu un palīdzēsim arī citām labdarības organizācijām, kas ir tuvas manai sirdij. Es esmu iesaistījies vairākās [labdarības organizacijās]. Šī būs strikta paraugdemonstrējuma cīņa labdarībai," uzaicinājumā Dastinam Porjē rakstīja Makgregors.

Porjē šādam uzaicinājumam arī publiski piekritis. Kāds fans bijušajam vieglā svara čempiona pretendentam vaicāja: "Vai mēs pieredzēsim cīņu?" Porjē uz šādu jautājumu atbildēja īsi un konkrēti: "Jā."

Tāpat Makgregors noradījis, ka cīņa ir plānota Īrijā un viņš apmaksāšot visus ceļa izdevumus Porjē un viņa ģimenei. Tāpat īrs atzīmēja, ka šim duelim nebūšot nepieciešams svara limits.

Šādu Makgregora gājienu pavisam noteikti var uztvert kā cīņu par varu ar pašu UFC. Šī brīža situācijā Makgregors uz dueli, par ko UFC neatkritīs ne centa, ir uzaicinājis vienu no organizācijas top cīkstoņiem, līdz ar to nav šaubu, ka arī Deina Vaits par šādu gājienu nebūs priecīgs.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu