23. oktobrī svinamo vārdu skaidrojumi: Daina, Dainida, Dainis

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: pexels.com

23. oktobrī vārda dienu svin Daina, Dainida, Dainis. Sirsnīgi sveicam! Puķu un dāvanu vietā portāls "Apollo" piedāvā iepazīties ar sava vārda skaidrojumu.

Daina

Pirmais tips. Viņai ir skaidrs skatiens uz pasauli; var būt haotiska, taču nekad virspusēja. Dainu nevar iedragāt ne apvainojumi, ne ķengas. Sarežģīta savā stratēģijā. Neizdodama daudz naudas un nedarīdama pāri savam tikumam, panāk, ka viss ap viņu izskatās ārkārtīgi elegants, un tāpēc Daina rosina citos skaudību. Vienmēr atsaucas uz "fiksām" idejām.

Otrais tips. Nereāla būtne. Šīs zemes vērtības viņai nav būtiskas. Dzīvo ar īslaicības izjūtu. Kas, kur, kad - tas Šo Dainu neinteresē, viņas misija ir strādāt, tas ir nolemtības fascinējums. Daina dzīvo vairāk miglainā misticismā, taču sevi norūda tikpat nežēlīgi kā visgarāko distanču skrējējs.

Dainida

Vārds ir personas uzticīgs līdzgaitnieks, jo atšķirībā no uzvārda, ko stājoties laulībā viens no laulātajiem mēdz mainīt, vārdu savā dzīves laikā parasti nemainām. Vārds ir mūsu identitāte un simbols. PMLP piedāvā iepazīties ar Latvijas Iedzīvotāju reģistrā reģistrētajiem personvārdiem, to skanīgumu un oriģinalitāti.

Dainis

Pirmais tips. Dzimis diplomāts, godīgs, taisnīgs, visādu jaunu ideju realizētājs. Lūkojas uz dzīvi ar mazliet zobgalīgu fatālismu. Atzīst brīvību itin no visa: no sievas, draugiem, ienaidniekiem.

Otrais tips. Nepaklupušais romantiķis. Mīlestībā prot arī ņemt. Indīgi vēršas pret korupciju un viltus praviešiem. Tāpēc dažs labs viņu nemīl.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu