"Tētuka meitiņu" zvaigzne pārtrauc klusēšanu par romānu ar Pāvelu Prilučniju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Nesen tika lēsts, ka seriāla "Tētuka meitiņas" aktrise sākusi romānu ar aktieri Pāvelu Prilučniju. Fani mēļoja, ka Miroslava pat izšķīrusi Pāvela un Agates Mucenieces ģimeni. Nu Miroslava pārtraukusi klusumu un pastāstījusi par abu attiecībām.

Pāvels un Miroslava vairākkārt tika fotografēti kopā gan ceļojumos, gan kultūras notikumos, taču līdz šim abi nekādus komentārus nebija snieguši. 

Nepārtrauktie kritisko fanu uzbrukumi tik ļoti sabeidza Miroslavas Karpovičas nervus, ka viņa novājēja līdz 46 kilogramiem. Acīmredzot kādā brīdī pacietības mērs bija pilns, un aktrise nāca klajā ar paziņojumu.

"Es nesaprotu, cik daudz cilvēku uzņemas atbildību par visiem tiem mēsliem, kurus viņi man krauj pāri. Spēlējot dievus un tiesājot mani. Lūdzu, saudzējiet savas dvēseles! Jūs neko nezināt un pat nevarat iedomāties. Dievs mani tiesās, neatņemiet viņam darbu.

Es varu tikai teikt, ka mana sirdsapziņa ir tīra. Mamma man iemācīja neņemt to, kas ir kādam citam. Ja to neredz visi Zemes iedzīvotāji, tad no augšas visi visu ir redzējuši perfekti, un apzinās manu rīcību," rakstīja Miroslava. 

Karpoviča nolēma cīnīties ar nīdējiem ar negaidītu metodi: aktrise pateicās viņiem par lāstiem un draudiem. Viņa sacīja, ka negatīva enerģija ir nepieciešama līdzsvaram un katrs ļaunais komentārs padara viņu par spēcīgāku cilvēku.

"Tāpēc tagad es sēžu klusi un skatos šo absurdu. Es jums visiem sūtu laba vēlējumus," rakstīja Karpoviča.

Atgādinām, ka Pāvels Prilučnijs un Agate Muceniece iepazinās seriāla "Slēgtā skola" filmēšanas laukumā un 2011. gadā viņi slepeni salaulājās. Šajā laulībā piedzima divi bērni - Timotijs un Mija.

Pāra šķiršanās šā gada vasarā bija samērā mierīga. Aktieris atstāja sievai un bērniem dzīvokli Maskavā. Viņi aizbildnību sadalīja vienādi: lai gan dēls un meita dzīvo kopā ar māti, tēvs viņus var satikt jebkurā laikā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu