Rīgas "Dinamo" neveiksmju sēriju centīsies pārtraukt Pekinas "Kuņluņ Red Star"

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Rīgas "Dinamo" hokejisti
Rīgas "Dinamo" hokejisti Foto: Raimonds Volonts

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Rīgas "Dinamo" pirmdien četru mājas spēļu sērijas noslēgumā savā laukumā uzņems Pekinas "Kuņluņ Red Star".

Mačs "Arēnā Rīga" sāksies plkst.19.30, tiešraidē to translējot kanālam "TV3 Sport".

Rīgas komanda piedzīvojusi 14 zaudējumus pēc kārtas, taču divi zaudējumi šajā sērijā ciesti, nekāpjot uz ledus. Proti, par divām oktobra spēlēm "Dinamo" saņēma tehniskos zaudējumus.

Mājas spēļu sērijas pirmajās divās spēlēs Rīgas vienība ar 1:3 zaudēja Ņižņekamskas "Ņeftehimik" un "Soči" komandām, bet sestdien vien pagarinājumā ar 2:3 tika atzīts Jekaterinburgas "Avtomobilist" pārākums. "Dinamo" galvenais treneris Pēteris Skudra atzina, ka komandas spēle viņu apmierina, taču rezultāti pagaidām ir negatīvi.

Tikmēr "Kuņluņ Red Star" ir piecu zaudējumu sērijā. 

Zīmīgi, ka trešdien "Dinamo" komandai pievienojās šosezon Pekinas "Kuņluņ Red Star" spēlējuši uzbrucēji - Gļebs Zirjanovs un Latvijas hokejists Gunārs Skvorcovs, kurš "Dinamo" iepriekš jau aizvadījis septiņas sezonas. Savukārt galvenais treneris Pēteris Skudra atklāja, ka kluba rīcībā ir arī Rihards Bukarts.

Kopumā KHL čempionātā komandas savā starpā tikušās astoņas reizes, no kurām rīdzinieki uzvarējuši trijās. Iepriekšējā sezonā divās spēlēs katrai komandai bija pa panākumam.

Abas vienības atrodas konferenču pēdējās vietās. "Dinamo" ar astoņiem punktiem 22 mačos ir 11.vietā Rietumu konferencē, bet "Kuņluņ Red Star" ar 12 punktiem 24 dueļos ir 12.pozīcijā Austrumos.

Pēc šī mača "Dinamo" dosies trīs spēļu izbraukumā, kurā tiksies ar Maskavas "Dinamo", Jarsolavļas "Lokomotiv" un "Kuņluņ Red Star" vienībām. Duelis ar pekiniešiem gan nenotiks Ķīnas galvaspilsētā, bet gan Mitiščos.

"Dinamo" iepriekšējā sezonā ieņēma priekšpēdējo vietu Rietumu konferencē un visā līgā, sesto gadu pēc kārtas nekvalificējoties Gagarina kausa izcīņai.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu