Aktrise Elizabete Hērlija intervijā no Rīgas populāram Holivudas izdevumam stāsta par filmēšanos Latvijā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AFP/ Scanpix

Oktobra vidū britu aktrise, producente, modele un dizainere Elizabete Hērlija (55) savā sociālā tīkla "Instagram" kontā ievietoja foto no Rīgas, atklājot, ka viesojas Latvijā. Tagad viņa sniegusi interviju populārajam izdevumam "The Hollywood Reporter", kurā pieminēja arī filmēšanos Latvijā.

Atgādinām, ka aktrise ieradās Latvijā, lai filmētu jauniešu fantāzijas filmu "The Piper". Tajā piedalās arī tādi latviešu aktieri kā Gundars Āboltiņš, Raimonda Vazdika, Ieva Aleksandrova-Eklone un daudzi citi. 

Izdevumam viņa sniedza interviju pa e-pastu, pēc tam rakstot: "Paldies, ka parunājāt ar mani, kamēr atrodos Latvijā!"

Intervijā Hērlija apsprieda situāciju ar Covid-19 un filmēšanos. Pirms viesošanās Latvijā viņa filmējās Lielbritānijā Ziemassvētku komēdijai. Tur viņai katru dienu pirms filmēšanās mērīta temperatūra un katru nedēļu taisīti Covid-19 testi. 

"Darbā pie "The Piper" Latvijā ir līdzīgi, lai gan Covid-19 situācija šeit ir mazāk smaga. Es nekad neatstāju viesnīcu bez maskas, un man nav ne jausmas, kā izskatās lielākā daļa filmēšanas komandas," klāstīja Hērlija. 

Pagaidām paredzēts, ka filmēšana notiks līdz 6. decembrim.

"Es ļoti ceru, ka šajos Ziemassvētkos mēs varēsim redzēt mūsu ģimenes. Es arī ļoti ceru, ka varēšu aizlidot atpakaļ no Latvijas un lidostas netiks slēgtas, pretējā gadījumā tas būs ļoti garš brauciens," stāsta aktrise. 

Aktrise ir populāra ar savu dalību Ostina Pauersa kinosāgā, kā arī seriālā "The Royals" un "Gossip Girl". Tāpat Hērlija tiek uzskatīta par vienu no Lielbritānijas seksīgākajām aktrisēm. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu