Kratīšanas laikā Vidzemē policija uziet trīs kilogramus marihuānas

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Unsplash

Kratīšanas laikā Vidzemē Valsts policija (VP) atrada un izņēma trīs kilogramus marihuānas, aģentūru LETA informēja VP Vidzemes reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Zane Vaskāne.

VP Vidzemes reģiona pārvaldes Valmieras iecirkņa Kriminālpolicijas nodaļas amatpersonas šā gada septembrī, veicot vairākas sankcionētas kratīšanas, 1993.gadā dzimuša vīrieša lietošanā esošos īpašumos, iepriekš uzsāktā kriminālprocesā par iespējamu narkotisko vai psihotropo vielu nelikumīgu glabāšanu, realizēšanu, tika atrasti un izņemti 3013,74 grami izžāvētas marihuānas (kanabiss).

Vaskāne norādīja, ka par notikušo ir sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 253.panta trešās daļas, proti, par narkotisko vielu neatļautu realizāciju lielos apmēros. Par šādu noziegumu soda ar brīvības atņemšanu uz laiku no pieciem līdz 15 gadiem, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas, un ar probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem.

Vīrietis jau iepriekš ir nonācis policijas redzeslokā. Vīrietim piemērots ar brīvības atņemšanu nesaistīts drošības līdzeklis, piebilda policijas pārstāve.

VP aicina iedzīvotājus ziņot policijai par vietām, kur tiek tirgotas narkotiskās un psihotropās vielas un personām, kuras, iespējams, atrodas šo vielu ietekmē. Informēt policiju iespējams, zvanot pa tālruņa numuru 110.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu